Cluburi

Guest post: … your way

Articol scris de catre Dalia Topan.

Am fost prima dată în My way joia trecută şi când am intrat am spus că este exact ce aveam nevoie. Un loc cu atmosferă Janis dar care nu mă oboseşte şi mă umple de fum, astfel încât a doua zi să ajung fresh la birou. În primul rând nu cred că publicul din Janis se mută în My way, şi nici nu cred că asta este intenţia patronilor. Localul vrea să abordeze conceptul de „after work party”.

Consider că locul mi se potriveşte, aşa că putem face un micuţ portret robot al targetului: activ profesional, poate uneori chiar workaholic, not a party animal, dar îmi place să petrec timp cu colegii/prietenii mei după serviciu; în timpul săptămânii vreau să ajung acasă înainte de 12-1; îmi plac evergreen-urile şi dacă mai e şi o trupă care cântă bine live mi-ai satisfăcut nevoia de artă pentru o săptămână.

Să vorbim puţin de preţuri. Janis e un pub studenţesc, evident cu preţuri studenţeşti. Acum ceva vreme ieşeam cu colegii mei de la facultate acolo, suportam fumul, mă călca lumea pe picioare (nu-mi amintesc să fi purtat tocuri în Janis), şi singurele coversaţii ce se „auzeau” erau maxim versurile de la Vama Veche. My Way, are preţuri comparabile cu cluburile selecte din Cluj, adevărat, cu toate că nu îi putem atribui acest calificativ. În acelaşi timp, am avut loc să mă mişc şi să respir, chiar şi atunci când localul era full, servirea la bar a mers uşor, şi am putut avea conversaţii cu prietenii mei chiar şi când cânta trupa. Diferenţa asta merită banii, e ce vroiam, şi chiar îmi permit să plătesc. Atât de simplu. Sunt convinsă că studentul ce pierde nopţile în Janis, când se face om mare şi dimineaţă trebuie să ajung la birou, peste câţiva anişori după caz, se mută în My way. Şi nu se va plânge de preţuri:)

Acestea fiind spuse, vreau să punctez câteva lucruri care mi-au plăcut, şi câteva lucruri care ar trebui îmbuntăţite:
– e locul unde să-mi cânte Sting şi Robert Downey Jr. de ziua mea. Bine, bine… sau măcar prietenul meu sau Florin Chilian, ca să fim mai realişti 🙂
– îmi plac mesele, cele înguste şi înalte unde încap mai mulţi oameni, şi cele rotunde pentru grupuri mai mici. Oricum mobilierul e bine amplasat, astfel încât este suficient loc pentru dans oriunde
– lumina gălbuie şi lumânările
– pianul şi ramele cu plasmă
– locul e aerisit şi te poţi mişca şi când e plin
– personal drăguţ
– muzica live
– kobză trebuie să mai exerseze făcutul de Cosmopolitan şi să facă rost de nişte pahare mai frumoase pt cocktail 🙂
– o singură baie, chiar dacă frumoasă. Maybe it’s just me, da dacă stăm să ne gândim în Ally Mcbeal baia comună era loc de întâlnire, bârfe, plânsete şi gafe. Depinde de fiecare.
– Nu se serveşte la masă, lucru uşor de făcut mai ales în timpul săptămânii
– Ar fi bine să existe (şi poate este dar nu ştiu eu) număr maxim de persoane lăsate în club; noi, targetul suntem foarte pretenţioşi când vine vorba de spaţiu privat (sigur că vorbesc despre mine)
Mai trebuie doar să menţionez că nu e un post plătit şi mai citiţi 2-13 păreri şi comentarii împărţite pe alte site-uri.

ClujLife - Te scoate din casă

1 comment

ok, totul bine si frumos, sunt de acord cu ideea de a opri accesul cand clubul e plin. Totusi, preturile de intrare in el sunt exagerat de mari,ex.: 60 ron la Mircea Baniciu 😐 target ca si target, dar aici ar putea sa mai subtieze cureaua.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Fri 18

Love and Marriage | Târgul de Nunți

18 January, 10:00 am - 20 January, 6:00 pm
Fri 18

Cluj Wedding Style 2019

18 January, 11:00 am - 20 January, 6:00 pm
Fri 18

Wedding Show 2019

18 January, 3:00 pm - 8:00 pm
Fri 18

Zumzet: Alexandru HG @ Sisters

18 January, 6:00 pm - 19 January, 12:00 am
Fri 18

Nesupusele – lansare de carte @ Bookstory

18 January, 6:30 pm - 8:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC