ReOpening Party pentru 2009 cu Audiofly @ Club Midi

Update: Galeria foto aici.

Audiofly @ Club Midi – 16 ianuarie 2009

Warm up: Mihigh

Pret intrare : 20 ron pana la h00:00 | 40 ron dupa h00:00

AUDIOFLY, adica Luca Saporito si Anthony Middleton, isi descriu sound-ul ca “deadly, dirty, jackin, tech meets electronic house”.
Residenti ai serilor VIVA din Space Ibiza, artisti ai agentiei Excession din Londra, producatori si dj de exceptie apreciati pentru productiile lor din care merita amintite “Circles”si “Loose Sync Lips” (colaborare cu Scarlett Etienne), Audiofly isi continua rezidenta in Clubul Midi cu deschiderea sezonului 2009.

“Audiofly au aparut de ceva timp in zona, dar cu noile productii care devin din ce in ce mai puternice si rezidenta din 2006 de la Space, este clar ca furtuna Audiofly s-a declansat si trebuie sa ne asteptam la multe din parte baietilor” – Nic Fanciuli –

“Sunt dependent de groove-ul lor. Nu ma pot abtine” – Satoshi Tomiie –

“Audiofly sunt geniali, rezidenta de la serile VIVA din Space Ibiza demonstreaza valoarea celor doi. Sound-ul lor este deep si nebun, este clar ca sunt unii dintre cei mai buni producatori la ora actuala” – Steve lawler –

P.S. Se anunta un sezon foarte bun, dupa cum e si de asteptat, si nume mari si reveniri ai unor mari DJ 😉 Stay tunned

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz