Ale noastre

d-astea de an nou, 2009 mai exact

Mi se pare foarte superficial sa trimiti un sms in care sa urezi sec “la multi ani!”. Daca ai ceva de zis spui personal sau macar folosesti telefonul ala pentru ce a fost inventat. V-as strange mainile tuturor daca as putea dar asta este singura cale prin care va pot ura toate cele bune. Suntem in 2009 deja si ne gandim prin ce vremuri vom trece, c-o fi bune sau rele sau cum va decurge graficul mai putin conteaza, vom vedea asta treptat si in timp insa, totusi va doresc binele, va urez sa fiti informati si sa va petreceti pe plac iar in fiecare zi sa traiti fara scuze !

Sa ne citim si la anul pe vremea asta, tot mai multi si mai sinceri cu noi. Fie, LA MULTI ANI ! din partea echipei Cluj Life pentru voi, cititorii nostri.

e abia 1 ianuarie si ne petrecem in continuare

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm
Thu 17

Muzică live: Timeless

17 January, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC