Concerte, Opera

Tudor Gheorghe raspandeste “Taina Cuvintelor”

Tudor Gheorghe va incepe un nou turneu prin cateva orase din tara, printre care si Cluj Napoca.

Concertul va avea loc la Opera Nationala Romana, pe 9 februarie, cu incepere de la ora 19.00. Pretul biletelor porneste de la 40 Ron.

Anul 2008, a fost un an prolific pentru maestrul Tudor Gheorghe, fiind prezent pe toate scenele importante din intreaga tara, oferind publicului nu mai putin de patru spectacole cu teme diferite, in premiera absoluta : “La margine de imperii”, “Serenada din trecut”, “Omul din La Mancha” si “Taina Cuvintelor”.

Anul acesta Tudor Gheorghe si-a propus sa-si doboare propriul record, incercand sa aduca in fata publicului spectacole importante in premiera, astfel ca prima parte a anului 2009 il va purta din nou prin marile orase ale tarii, sustinand o adevarata lectie de poezie, iubitorilor de gen.

Turneul national cuprinde 20 de orase, si va oferi tuturor un regal muzical de exceptie prin “Taina cuvintelor”, spectacol ce a inregistrat un succes deosebit in cadrul Festivalului Artelor ce a avut loc in luna noiembrie a anului trecut si in cadrul caruia artistul a primit trofeul “Biletul de Aur”, pentru succesul inregistrat de-a lungul activitatii sale profesionale (peste 1.000.000 bilete vandute).
Evenimentul reprezinta de fapt un spectacol de antologie romaneasca, propunandu-si sa urmareasca intr-o maniera originala istoria evoluţiei limbii române de la inceputuri, pornind de la Dosoftei si Varlaam, Miron Costin, Costache Conachi, fraţii Văcăresti, Cezar Bolliac, Alecsandri si ajungând până la poezia modernă, la Blaga, Arghezi si Ion Barbu. In afara de lecturi si recitarile din creatiile poetilor romani, maestrul va presara momente ironice in stilul sau inconfundabil, cald şi plin de umor, spre deliciul celor ce nu-si vor permite sa rateze un astfel de moment artistic de mare valoare.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm
Thu 17

Muzică live: Timeless

17 January, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC