Mall

Copiii clujeni vor spune lucruri trasnite la Iulius Mall

Copiii spun lucruri trasnite si merita sa fie recompensati pentru acest lucru. Caravana faimoasei emisiuni de la Prima TV poposeste in Cluj la Iulius Mall, pe 22 ianuarie, pentru a vedea ce lucruri trasnite spun si copiii clujeni. La intrarea principala va avea loc o sesiune de autografe cu Virgil Iantu precum si sesiunea de casting pentru editiile viitoare ale emisiunii.

Preselectia este valabila pentru copiii intre 3 si 9 ani, dornici sa poarte discutii despre “marile probleme existentiale”, precum confruntarile cu colegii de la gradinita, certurile cu parintii sau iubirile lor pasagere.

Astfel, micutii comunicativi si extrem de inventivi, care vor sa impartaseasca tuturor ideile lor trasnite si sa-l ia la intrebari pe Virgil Iantu sunt asteptati la preselectie.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 21

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sun 21

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sun 21

Festivalului Internațional Comedy Cluj 2018

12 October, 8:00 pm - 21 October, 11:00 pm
Sun 21

Comedy Shorts

13 October - 21 October
Sun 21

Cluj-Napoca International Space Apps Challenge 2018

20 October, 9:00 am - 21 October, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC