Mall

Copiii clujeni vor spune lucruri trasnite la Iulius Mall

Copiii spun lucruri trasnite si merita sa fie recompensati pentru acest lucru. Caravana faimoasei emisiuni de la Prima TV poposeste in Cluj la Iulius Mall, pe 22 ianuarie, pentru a vedea ce lucruri trasnite spun si copiii clujeni. La intrarea principala va avea loc o sesiune de autografe cu Virgil Iantu precum si sesiunea de casting pentru editiile viitoare ale emisiunii.

Preselectia este valabila pentru copiii intre 3 si 9 ani, dornici sa poarte discutii despre “marile probleme existentiale”, precum confruntarile cu colegii de la gradinita, certurile cu parintii sau iubirile lor pasagere.

Astfel, micutii comunicativi si extrem de inventivi, care vor sa impartaseasca tuturor ideile lor trasnite si sa-l ia la intrebari pe Virgil Iantu sunt asteptati la preselectie.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Fri 18

Love and Marriage | Târgul de Nunți

18 January, 10:00 am - 20 January, 6:00 pm
Fri 18

Cluj Wedding Style 2019

18 January, 11:00 am - 20 January, 6:00 pm
Fri 18

Wedding Show 2019

18 January, 3:00 pm - 8:00 pm
Fri 18

Zumzet: Alexandru HG @ Sisters

18 January, 6:00 pm - 19 January, 12:00 am
Fri 18

Nesupusele – lansare de carte @ Bookstory

18 January, 6:30 pm - 8:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC