Recomandări

Artistii romani din nou in topurile beatport

Producatorii romani de muzica electronica isi fac tot mai mult simtita prezenta pe plan international ajungand rapid in topurile site-urilor profilate pe vanzari online. Fie ca e vorba de nume binecunoscute precum Livio & Roby sau artisti aflati la inceputul carierei, de release-uri la case de discuri mai mult sau mai putin cunoscute, muzica produsa in Romania pare a fi pe drumul cel bun.
Un succes recent il constituie munca a doi timisoreni, cunoscuti sub numele de NTFO, care au reusit sa primeasca sustinere din partea multor DJ internationali printre care Steve Lawler, Loco Dice, Dubfire, Kolombo si Someone Else pentru EP-ul “Tourette” lansat la casa de discuri SK Supreme Records. Mai mult decat atat, piesa “Not In The Mood” extrasa de pe acest EP este in ascensiune in topul beatport de minimal, situata intre primele 20 de pozitii.
Motivati de acest succes, artistii promit sa munceasca mai mult in viitor pentru release-uri din ce in ce mai bune, dovada fiind faptul ca la scurt timp dupa EP-ul “Tourette” au revenit pe piata cu o piesa noua, lansata in 5 februarie la label-ul romanesc Magnetik Grooves. Piesa se numeste “Don’t Cry”, e insotita de 4 remixuri pe EP-ul cu acelasi nume si poate fi cumparata online de pe beatport.

Livio & Roby
NTFO
“Tourette” EP
SK Supreme Records
“Don’t Cry” EP

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 19

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 19

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 19

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 19

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Wed 19

Retro Dance Party @ Caro Club

18 December, 10:00 pm - 19 December, 5:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC