Concursuri

Campionatul de Distractie @ Multiplex Leul

Ia-ti gasca, fa-i botezul de nume si mergeti la joaca pentru ca pe 21 februarie are loc Campionatul de Distractie @ Multiplexul Leul.

Fie ca va pricepeti la darts, biliard, bowling, simulatoare sau tenis de masa, tu si inca 4 prieteni ai tai va puteti intrece alaturi de alte echipe si sa castigati premii in valoare de 1000, 600 sau 300 euro la care se vor adauga si cateva premii surpriza.

Taxa de inscriere: 200 RON

Trilulilu a creat si un grup special pentru acest eveniment unde tu si gasca ta puteti urca imagini, filmulete sau inregistrari audio direct de la eveniment, de la antrenamente sau pur si simplu de prezentare a echipei. Cea mai populara gasca va primi titlul de popularite oferit de Trilulilu: tricou cu Trilulilu Bad Guy + un breloc si un pix Trilulilu pentru fiecare membru al echipei. Grupul il gasiti aici.

Regulamentul il puteti citi aici.

ClujLife - Te scoate din casă

1 comment

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm
Thu 17

Muzică live: Timeless

17 January, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC