Concursuri

Concurs: Inscrieri gratuite pentru Campionatul de Distractie

Dupa acum am anuntat aici, pe 21 februarie va avea loc prima etapa a Campionatului de Distractie la Multiplex Leul.

Dupa cum stiti, inscrierea este de 200 RON pe echipa insa noi,  alaturi de Radio Impuls, va oferim posibilitatea de inscriere gratuita.

Ce aveti de facut ? E foarte simplu. Pentru inceput adunati-va 4 persoane pentru a forma o echipa, stabiliti un nume pentru respectiva echipa si alegeti din urmatoarele variante:

1. Raspundeti mai jos, printr-un comentariu, la intrebarea: “Care este premiul cel mare oferit la Campionatul de Distractie ?” iar noi va trimitem gratuit la prima etapa a Campionatului de Distractie.
2. Puteti suna la un concurs la Radio Impuls (0264 406 342) – concursuri de acest fel se fac zilnic de azi incolo in fiecare emisiune – pentru a va lasa datele de contact si detaliile despre echipa voastra.

Vineri seara, 20 februarie, puteti lua parte la o mica avanpremiera, in centrul de distractii – cine vrea un preview, un antrenament, poate da o fuga. Vor fi prezenti si baietii de la Uzina de Dume pentru a prezenta show-ul si pentru a lua pulsul in seara de dinaintea concursului.

ClujLife - Te scoate din casă

4 comments

Comments are closed.

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 25
Mon 25

Săptămâna EducaTIFF @ Cinema Victoria

25 March, 10:00 am - 3:00 pm
Mon 25
Mon 25

Freelance Hangouts #11 on Time Management

25 March, 7:00 pm - 9:00 pm
Mon 25

Tequila & Beer Party

25 March, 8:00 pm - 26 March, 5:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.