Mall

Evenimentele saptamanii 23 februarie – 1 martie @ Iulius Mall

Tombola Office Building 16 – 28 Februarie
In perioada 16-28 februarie angajaţii firmelor din Office Building pot participa la o tombola pe care Iulius Mall o realizeaza numai pentru ei. La cumparaturi de minim 70 de lei pot castiga zilnic premii de la Coca-Cola iar saptamanal prin tragere la sorţi cei norocosi pot intr-a in posesia unui minilaptop ASUS.

Ronald McDonald la Iulius Mall – 24 Februarie
Ronald McDonald vine la Iulius Mall sa se distreze alaturi de cei mici. Copiii din gradinitele clujene sunt chemati la o petrecere organizata de McDonalds, unde mascota Ronald se va juca impreuna cu ei, isi vor face face-painting si vor avea multe baloane. Petrecerea inedita va avea loc la ora 20.00 in zona foodcourt.

Tombola KidsLand 16 februarie – 8 Martie
Shopping-ul la Iulius Mall se premiaza! Copiii vor fi incantati de aceasta promotie care li se adreseaza direct lor dar si familiei. La cumparaturi de minim 50 de lei pot castiga zilnic premii de la Cappy Junior iar, saptamanal, prin tragere la sorti: vouchere de cumparaturi, invitatii la Kidsland sau cosmetice Oriflame pentru copii. Marele premiu cu siguranta le va starni curiozitatea si poate ca le va oferi un nou hobby si anume sa descopere misterele piramidelor. Iulius Mall ii trimite in Egipt intr-o excursie pentru toata familia!

Atelier de creatie pentru copii 28 Februarie
Atelierul de creatie oferit de catre Asociatia The Little People / Gradiniaa Paradisul Prichindeilor este o ocazie inedita pentru cei mici de a se distra in primul rand dar si de a-si dezvolta calitatile artistice. Copiii plictisiti care au bunici fara rabdare si bone fara inspiratie sunt asteptati in zona Foodcourt in 28 februarie la ora 17.00.

Festivalul martisorului 28 Februarie
Nu stii ce martisoare sa oferi de 1 Martie ? Mergi la Iulius Mall in 28 februarie si alege unele speciale la targul de martisoare confectionate de copiii din scolile si liceele clujene. Actiunea este organizata in colaborare cu Scoala Internationala Happy Kids, Primaria Municipiului Cluj-Napoca Si Consiliul Local Cluj.
La intrarea principala, la ora 12.00 cu siguranta vei gasi ceva care sa-ti placa.

Martisor Muzical 1 Martie
In martie ascultam muzica buna la Iulius Mall. Trupa Distinto sustine un concert de muzica pop-opera pentru a celebra sosirea primaverii. In plus, romanticii costumati in Shakespeare vor oferi flori si martisoare parfumate in mall.
Toti cei indragostiti de acest anotimp minunat sunt asteptati la intrarea principala la ora 18.00.

Expo Fotografie
Expozitia de fotografie – DRUMURI SI PASI, include o serie de lucrări alb-negru. Expozitia este realizata de artistul bucurestean Constantin Opris care isi expune lucrarile in zona Cinema City de la etaj. In perioada 14 februarie – 1 martie cei interesati sunt asteptati sa admire lucrarile.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 21

Expoziție: Eugen Gâscă. Retrospectivă @ Galeria Quadro

27 October, 12:00 am - 24 November, 12:00 am
Wed 21

Zilele Culturale ale Republicii Kazahstan

5 November, 12:00 pm - 22 November, 6:00 pm
Wed 21

Expoziție Gabriel Marian – La trahison des images

8 November, 10:00 am - 22 November, 5:00 pm
Wed 21

MMGA/Oana Barbonie

14 November, 7:00 pm - 28 November, 7:00 pm
Wed 21

Festivalul Mozart 2018

16 November - 22 November

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC