Ale noastre

Am trecut in finala la RoBlogFest

Astazi s-a dat drumul la etapa cu numarul #2 si in acelasi timp “finala” la RoBlogFest. Din numarul imens de bloguri inscrise au ramas cate 20 la fiecare categorie.

Noi ne-am calificat pentru categoria “Cel mai bun blog colectiv” si dorim sa va multumim pe aceasta cale pentru votul vostru si mai ales pentru timpul acordat respectivului vot. Acum, ca tot a inceput runda #2, dorim sa mergem mai departe si sa aratam ca putem ajunge in top 3 la aceasta categorie. Pentru asta avem nevoie de votul vostru. Dupa ce va faceti cont sau va logati daca aveti deja… intrati aici si apasati pe “Voteaza-ma” (ca in imaginea de mai jos):

P.S. Eu, personal, am trecut mai departe si la 3 categorii pentru microblogging (adica twitter – pasarica aia albastra ce o vedeti sus sub logo). Puteti sa ma votati si acolo daca nu cer prea mult 😉 Click aici.

ClujLife - Te scoate din casă

6 comments

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 23

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Tue 23

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Tue 23

Funky Depresia

23 October, 8:00 am - 5:00 pm
Tue 23

DesignSprint by ZAINxStartupGrind

23 October, 4:00 pm - 10:00 pm
Tue 23

Your afternoon. Your photo

23 October, 4:00 pm - 10:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC