Recomandări

8 Martie la Cluj Napoca

Se apropie 8 Martie si cu totii dorim sa sarbatorim si sa le sarbatorim pe acele persoane de sex feminin din viata noastra (mama, sora, fiica, prietena, sotie si amanta) cat mai frumos posibil si sa le oferim o zi cat mai deosebita.

In caz ca nu sunteti inca decisi si doriti sa aflati ce va punem la dispozitie din “meniu” am avea cateva recomandari de facut.

Cum ziua de 8 Martie, ca orice zi de altfel, are 24 de ore si incepe la 00.00, prima noastra propunere este o petrecere la Club Midi unde invitata speciala este Tania Vulcano. Dupa aceasta petrecere sigur se va dormi mult. Daca florile si cadourile nu sunt luate inca, puteti sa o faceti pe la amiaza asa .. dupa care, mai pe dupa-masa asa, puteti alege unul dintre cele doua mall-uri. La Iulius Mall vor concerta Mircea Baniciu si Mircea Vintila iar la Polus Center, dupa un hair styling show special pentru femei, Paula Seling va oferi un recital de exceptie.

Mai spre noapte asa, avem doua petreceri dedicate femeilor si recomandate de noi: Funk in females @ Gothic Club si Streaptease Masculin @ After Eight.

Gold Club anunta o petrecere cu surprize unde vor oferi medalioane de aur si argint 😉 Este mai mult o surpriza si cam atat va pot spune dar daca alegeti sa mergeti acolo .. veti fi intampinati de multe surprize placute.

In cazul in care doriti o zi relaxanta si fara petreceri va putem recomanda un film la cinema. Filmele ce ruleaza la Cinema City le puteti gasi aici iar cele de la Cinema Odeon aici.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Fri 14

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Fri 14

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Fri 14

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Fri 14

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Fri 14

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC