Friday 13 Party @ Club Refresh

Vineri, 13 martie, in Club Refresh se lanseaza un nou concept de petreceri. Acesta isi propune lansarea si promovarea DJ-ilor tineri. In deschidere va mixa Electrophobic, urmat de un back 2 back facut de Andrew Peter vs Alin.

Andrew Peter, a inceput sa mixeze de la varsta de 16 ani la petreceri private, alaturi de prietenii lui. O data cu deschiderea clubului Midi, Andrew este prezent in backroom, mixand alaturi de resident in deschiderea party-urilor. Stilul acestuia imbina techno cu minimal.
Electrophobic s-a lansat oficial ca dj in ianuarie 2007 intr-un warm up pentru DJ Carlos in club Oscar. Au urmat apoi numeroase private party-uri . Mereu, alaturi de el a fost Alin si au mixat impreuna la club Oscar in nenumarate ocazii. In urma unui concurs de promovare, setul acestuia a fost transmis la radio Underground Sounds in Anglia. Atat Electrophobic cat si Alin, abordeaza un stil techo-minimal.

null

Pret intrare: 10 RON

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz