Evenimentele saptamanii 9 – 15 martie la Iulius Mall

Home $ Articole $ Evenimentele saptamanii 9 – 15 martie la Iulius Mall

by | Mar 9, 2009 | Articole

Evenimentele saptamanii 9 – 15 martie 2009 la Iulius Mall Cluj Napoca

A fost odata la Carturesti 9-15 martie
Libraria Carturesti te invita la o saptamana de poveste, in Iulius Mall. Festivalul povestilor aduna vorbitori de araba, maghiara, engleza, poloneza, italiana, franceza, daneza, finlandeza, olandeza, romana, japoneza, norvegiana, suedeza, germana si spaniola. Toate povestile vor fi traduse si in limba romana asa ca oricine poate sa ia parte la aceasta experienta in fiecare zi, intre orele 18.00 si 20.00.

Dota League Gamer 14-15 martie
La IuliusMall in perioada 14-15 martie se va organiza concursul Dota League, un joc foarte popular printre tineri. Premiile vor fi de de 1000 de euro iar participantii sunt din intreaga tara. Inscrierile la concurs se fac pe baza unui bon de cumparaturi de la magazinul ULTRAPRO. Concursul se va desfasura in fiecare zi la intrarea principala, intre orele 12.00 si 20.00

Atelier de creatie pentru copii 14 martie
Copiii care vor sa se distreze, sa coloreze impreuna cu prietenii lor pot face acest lucru in fiecare saptamana la IuliusMall. In data de 14 martie, la ora 17.00, sunt asteptati in zona Foodcourt sa dea friu imaginatie, sa se joace cu idei si culori la atelierul de creatie.

Castigi 50 de lei la fiecare 150 lei cumparaturi 1 – 15 martie
si in aceasta saptamana clientii IuliusMall sunt premiati cu vouchere cadou. Cei care nu au reusit sa cumpere cadouri de 8 martie nu vor fi pedepsiti ci dimpotriva premiati. Zilnic vor fi premiati cu un voucher cadou in valoare de 50 de lei, toti clientii care fac cumparaturi in valoare de 150 de lei in magazinele din mall.
Primavara suna bine 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!