[A:RPIA:R] 5 @ Club Midi

by | Mar 15, 2009 | Articole

[A:RPIA:R] 5 @ Club Midi – vineri, 10 aprilie 2009

Rhadoo / Pedro / Raresh
Visuals: Dreamec

Pret Intrare : 15 ron pana la h 00:00 / 30 ron dupa h 00:00
Reducere Studcard : 10 ron pana la h 00:00 / 20 ron dupa h 00:00

Fie ca este RPR Soundsystem sau [a:rpia:r], toata Romania consumatoare de muzica electronica a auzit de acest proiect. Ocaziile in care ii mai prinzi pe Rhadoo, Pedro si Raresh la pupitru impreuna sunt atat de rare, incat atunci cand au loc, petrecerea este 100 % un succes.

Dupa ce au batut toata Europa si chiar mai mult, Rhadoo, Pedro si Raresh au pus bazele unui label propriu, unde isi lanseaza productiile. Pana acum, label-ul are cinci discuri in catalog, insa anticiparea este impresionanta.

[a:rpia:r] este probabil cel mai de succes proiect suta la suta romanesc: piesele lor sunt incluse pe seturile tuturor DJ-ilor, mixeaza in centre clubbing deosebit de importante ca Barcelona, Londra, Berlin, Ibiza si multe altele plus ca si-au castigat un numar de fani impresionant in afara Romaniei.

[a:rpia:r] 05 introduce in familie alti artisti romani. Nu unul sau doi, ci o gasca intreaga. Ansamblul vocal instrumental inter-judetean. Afumati pe de o parte, bucuresteanul Kozo, ardeleanul Praslea si olteanul Cristi Cons pe de alta parte, isi semneaza debutul pe acest disc.

Artistii Rhadoo, Pedro si Raresh sunt singurii romani prezenti in topul 100 al celor mai buni DJ din lume, realizat de catre portalul australian Resident Advisor. Raresh este clasat pe pozitia 22, Rhadoo pe locul 93, iar Pedro (Petre Inspirescu) pe locul 99. Felicitari!

sursa text: beatfactor.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This