Cluburi

Pascal Feos @ Club Midi

Update: galerie foto aici.

Pascal Feos @ Club Midi – 3 aprilie 2009

Warm up: Kid Chriss
Visuals: SYS

Pret Intrare : 15 ron pana la h 00:00 / 30 ron dupa h 00:00
Reducere Studcard : 10 ron pana la h 00:00 / 20 ron dupa h 00:00

Nu exista multi artisti originali ca Pascal F.E.O.S., un artist pasionat care a inceput, de foarte devreme si continua sa ramana in centrul atentiei in ciuda trecerii anilor. Cronicile internationale de specialitate il numesc pe Pascal F.E.O.S. “the true original”, un artist old school, care a invatat totul de la zero. “Vei simti imediat ca aceasta constiinta a oldschool-ul-ului traieste in fiecare celula din corpul lui; indiferent daca ajungi sa il cunosti ca DJ in spatele unor platane, sau daca asculti una din multele lui productii, ajungi la o singura concluzie: Pascal F.E.O.S. e super original.”

“Pascal F.E.O.S si-a dedicat 17 ani din viata pentru muzica electronica, dar nu a uitat niciodata de unde a plecat, intelegandu-si rolul mai degraba ca pe o misiune, decat ca pe o platforma de promovare a propriei persoane. Toata atentia lui se concentreaza intotdeauna asupra ringului de dans si asupra urmatorului disc destinat numai si numai dansatorilor” – “dedicat clubului, fara nicio indoiala”, dupa cum declara chiar Pascal. Aceasta atitudine i-a adus respectul industriei, in discografia lui gasindu-se o multitudine de track-uri ce sunt folosite de Laurent Garnier,Anne Clark, Sven Vath, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos. Ca DJ, producator si remixer se bazeaza pe promitatori artisti din muzica electronica si, munca lui de studio l-a condus deja pe mai toate continentele.

sursa text: beatfactor.ro

ClujLife - Te scoate din casă

3 comments

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 21

Maitreyi Devi. Povestea adevarată

10 February, 10:00 am - 23 February, 10:00 pm
Thu 21

Expoziția anuală a Breslei Barabás Miklós – grupul de la Cluj

20 February, 10:00 am - 24 February, 5:00 pm
Thu 21

MindChain – When Blockchain Meets AI

21 February, 8:00 am - 22 February, 9:00 pm
Thu 21

Expoziție Alua Tebenova – La femme nomade

21 February, 10:00 am - 5:00 pm
Thu 21

I Have Nothing to Wear

21 February, 4:00 pm - 10:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.