Evenimentele saptamanii 23 – 29 martie la Iulius Mall

Home $ Articole $ Evenimentele saptamanii 23 – 29 martie la Iulius Mall

by | Mar 23, 2009 | Articole

Tombola Iepurasului 28 martie- 19 aprilie
Iepurasul se anunta cu multe cadouri. In perioada 28 martie -19 aprilie, in fiecare saptamana Iepurasul te pregateste de Sarbatorile Pascale. Zilnic, poti castiga masini de copt paine din gama Mulinex, iar saptamanal, timp de 3 saptamani, cate un autoturism. Daca iti faci cumparaturile la Iulius Mall poti fii unul dintre premiantii Iepurasului.

Ronald McDonald 24 martie
Ronald McDonald vine la Iulius Mall sa se distreze alaturi de cei mici. Copiii din gradinitele clujene sunt chemati la o petrecere organizata de McDonalds, unde mascota Ronald se va juca impreuna cu ei, isi vor face face-painting si vor avea parte de multe alte surprize. Petrecerea inedita va avea loc la ora 20.00 in zona foodcourt.

Festivalul Basarabia 27-29 martie
Unirea tinutului Basarabiei cu Romania este sarbatorita la Iulius Mall in perioada 27-29 martie printr-o expozitie de pictura. Organizatorii evenimentului, Grupul de Initiativa Basarabeana Cluj-Napoca au anuntat ca anuleaza concertele programate duminica in cadrul acestui festival.

Targ de Covoare 25-29 martie
In perioada 25-29 martie lantul de magazine Perpetuum organizeaza la Iulius Mall o expozitie de covoare cu vanzare. Daca inca iti mai cauti covorul fermecat ai sanse mari sa-l gasesti aici.

Vino in lumea copiilor!
In fiecare saptamana Iulius Mall le ofera copiilor program de distractie. Copiii de la gradinitele din Cluj sunt asteptati la Kidsland. Programul este desfasurat de Totto Space Iulius Mall in colaborare cu gradinitele din Cluj. Grupuri organizate de copii, insotiti de educatori vin sa se joace la Kidsland. Transportul este asigurat de Iulius Mall.

Povesti la Carturesti 27martie
Vineri, 27 martie, la Libraria Carturesti povestile iau viata. Copiii sunt chemati sa se alature aventurilor personajelor fantastice. Orice copil ce pofteste povesti este asteptat sa vina sa se bucure de un meniu complet de copilarie savuroasa.
incepand cu ora 18.00 copiii sunt asteptati sa paseasca pe taramul magic al povestilor.

Atelier de creatie pentru copii 28 martie
Copiii care vor sa se distreze, sa coloreze impreuna cu prietenii lor pot face acest lucru in fiecare saptamana la Iulius Mall. In data de 28 martie, la ora 17.00, sunt asteptati in zona Kidsland sa dea frau liber imaginatie, sa se joace cu idei si culori la atelierul de creatie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!