O Noapte cu Parfum Interbelic @ Polus Center

Home $ Articole $ O Noapte cu Parfum Interbelic @ Polus Center

by | Apr 3, 2009 | Articole

Noaptea Alba a Cumparaturilor se anunta a fi O Noapte cu Parfum Interbelic @ Polus Center – 10 aprilie 2009

Vineri, 10 aprilie 2009, intre orele 22.00 si 01.00, Polus Center Cluj va organiza o noua editie a evenimentului “Noaptea Alba a Cumparaturilor”. Tema acestei editii va fi “O noapte cu parfum interbelic”. Astfel, toti cei care vor trece pragul Polus Center in data de 10 aprilie, vor face o calatorie in timp catre perioada interbelica.

Incepand cu ora 17.00, vizitatorii vor putea admira peste 15 masini de epoca superbe, apartinand membrilor Clubului Vehiculelor de Epoca si Rich Car, datand din perioada 1920-1940.
De la ora 20.00, atmosfera va fi intretinuta de catre Jazzsticks, care vor sustine recitaluri live in zona de food court a centrului comercial. Tot aici, clientii vor putea urmari scurte filme care surprind farmecul perioadei interbelice.
Bufoni, clovni pe monociclu si personaje costumate vor anima petrecerea si vor imparti dulciuri celor mai mici dintre clienti, in ritmuri de Charleston.
Show-ul va fi completat de o expozitie de afise publicitare din perioada interbelica, expozitie realizata cu sprijinul Casei de Cultura a Municipiului Cluj-Napoca.
De la ora 23.00 si pana la ora 01.00, clientii Polus Center vor beneficia de reduceri substantiale din partea magazinelor, dar si de cadouri surpriza. Astfel, toti cei care vor face cumparaturi vor primi, cadou, cocktailuri delicioase, oferite de catre Polus Center si Diesel Café.

Aceasta va fi cea de-a saptea editie a evenimentului “Noaptea Alba a Cumparaturilor”. De la inaugurarea centrului comercial, si pana acum, peste 300.000 de vizitatori s-au bucurat de reduceri si premii in cadrul acestui eveniment.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!