Mall

O Noapte cu Parfum Interbelic @ Polus Center

Noaptea Alba a Cumparaturilor se anunta a fi O Noapte cu Parfum Interbelic @ Polus Center – 10 aprilie 2009

Vineri, 10 aprilie 2009, intre orele 22.00 si 01.00, Polus Center Cluj va organiza o noua editie a evenimentului “Noaptea Alba a Cumparaturilor”. Tema acestei editii va fi “O noapte cu parfum interbelic”. Astfel, toti cei care vor trece pragul Polus Center in data de 10 aprilie, vor face o calatorie in timp catre perioada interbelica.

Incepand cu ora 17.00, vizitatorii vor putea admira peste 15 masini de epoca superbe, apartinand membrilor Clubului Vehiculelor de Epoca si Rich Car, datand din perioada 1920-1940.
De la ora 20.00, atmosfera va fi intretinuta de catre Jazzsticks, care vor sustine recitaluri live in zona de food court a centrului comercial. Tot aici, clientii vor putea urmari scurte filme care surprind farmecul perioadei interbelice.
Bufoni, clovni pe monociclu si personaje costumate vor anima petrecerea si vor imparti dulciuri celor mai mici dintre clienti, in ritmuri de Charleston.
Show-ul va fi completat de o expozitie de afise publicitare din perioada interbelica, expozitie realizata cu sprijinul Casei de Cultura a Municipiului Cluj-Napoca.
De la ora 23.00 si pana la ora 01.00, clientii Polus Center vor beneficia de reduceri substantiale din partea magazinelor, dar si de cadouri surpriza. Astfel, toti cei care vor face cumparaturi vor primi, cadou, cocktailuri delicioase, oferite de catre Polus Center si Diesel Café.

Aceasta va fi cea de-a saptea editie a evenimentului “Noaptea Alba a Cumparaturilor”. De la inaugurarea centrului comercial, si pana acum, peste 300.000 de vizitatori s-au bucurat de reduceri si premii in cadrul acestui eveniment.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm
Thu 17

Muzică live: Timeless

17 January, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC