Mall, Târguri

Targ de Arta “Atelier Deschis” @ Iulius Mall

Targ de Arta “Atelier Deschis” @ Iulius Mall

Iulius Mall Cluj gazduieste, in perioada 10-12 aprilie a.c., cea de-a cincea editie a Targului de Arta “Atelier Deschis”. Evenimentul este organizat de Asociatia Socio-Culturala “apARTe”, alaturi de Muzeul National de Istorie a Transilvaniei si de Iulius Mall Cluj.

Targul de arta se va desfasura la parterul centrului comercial Iulius Mall Cluj si va reuni peste 10 artisti din Romania, Slovenia si Lituania, care vor expune lucrari de pictura, fotografie si grafica. Astfel, in cele trei zile de expozitie, vizitatorii vor putea afla mai multe detalii despre diferitele stiluri si tehnici de creatie, iar cei interesati vor putea achizitiona obiecte de arta, la preturi promotionale.
Una dintre atractiile acestei editii a manifestari va fi prezenta Muzeului National de Istorie. Astfel, la standul acestei institutii de cultura, vizitatorii vor gasi gravuri imprimate pe hartie confectionata manual, realizate dupa placi originale, datand din secolele XVIII-XIX.
Prima editie a “Targului de Arta – Atelier Deschis” a avut loc in luna octombrie a anului 2007 si s-a desfasurat in Piata Unirii. Editiile precedente ale targului au adus, pe langa expozitia de obiecte de arta plastica, si elemente de arta decorativa.
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul: www.apartecluj.ro

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 11

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Tue 11

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Tue 11

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Tue 11

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Tue 11

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC