Cluburi, Party

Sound Connection 3 @ Club Little Seven

Sound Connection 3 @ Club Little Seven – joi, 16 aprilie 2009

Line up: GIC (One Fm) / Aiden (rezident)

Pret intrare: 10 RON

Aiden descopera muzica electronica in Club Flash. Primul gig din cariera sa de DJ a fost la Gold Club apoi a urmat o serie de party-uri private. Pe 4 octombrie 2008 primeste o invitatie din partea lui DJ Jonnessey la club The Office sa mixeze alaturi de el si alti 3 DJ iar o saptamana mai tarziu este invitat la Radio Impuls in cadrul emisiunii Electroinside. Tot atunci este contactat pentru postul de DJ rezident al clubului The Office. In prezent este rezident al clubului Little Seven, unde in fiecare joi dezvolta un nou concept de party, “Sound Connection”. Stiluri muzicale preferate: tech-house, techno si progressive.

GIC a facut “cunostinta” cu muzica, in adevaratul sens al cuvantului, inca din anii ’90.
Pe parcursul perioadei 2005-2007 a reusit sa scoata pe piata mai multe din productiile sale. EP-urile scoase pe vinyl, sub semnatura GIC, au fost comercializate pe Juno Records, Beatport sau Decks.de, cele mai recente fiind “Nine to Ten” (Groove ++ Rec) si “About Us” (Music Arena). In prezent, face parte din echipa ONE FM – club station. GIC abordeaza genurile tech-house, techno si deep house.

ClujLife - Te scoate din casă

3 comments

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 20

Expoziție: Eugen Gâscă. Retrospectivă @ Galeria Quadro

27 October, 12:00 am - 24 November, 12:00 am
Tue 20

Zilele Culturale ale Republicii Kazahstan

5 November, 12:00 pm - 22 November, 6:00 pm
Tue 20

Expoziție Gabriel Marian – La trahison des images

8 November, 10:00 am - 22 November, 5:00 pm
Tue 20

MMGA/Oana Barbonie

14 November, 7:00 pm - 28 November, 7:00 pm
Tue 20

Festivalul Mozart 2018

16 November - 22 November

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC