Poze: Byron au concertat la Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Poze: Byron au concertat la Irish & Music Pub

by | Apr 11, 2009 | Articole

Guest post scris de Bogdan Beşliu

De Byron aţi auzit cu siguranţă dacă aveţi o urmă de plăcere în a asculta câte puţin rock. Fie că l-aţi cunoscut pe Dan (Byron) pe vremea când întregea „Urma” sau „Kumm”, fie că îl ştiţi de când face voce şi chitară în trupa lui, e musai să vă amintiţi că omul ăsta face muzică. O muzică numai bună de ascultat într-un pub cum e „Irish Music Pub” al vostru.
Cei care aţi avut inspiraţia să veniţi pe 10 aprilie, pe seară, în „Irish”, aţi ascultat un Byron fresh, venit să cânte, cu o trupă de milioane în spate. „Crossroads”, „No man’s land”, „Losing control”, „Blow up my tears”, „I don’t want to entertain you”, alături de multe altele s-au auzit pentru o bună bucată de timp. Atmosfera grozavă şi pasiunea trupei au dat naştere unui chef nebun de muzică, aşa că versuri răsunau de peste tot şi încurajau artiştii să dea tot ce au mai bun.
Data viitoare când vedeţi pe afiş Byron, ar fi bine să nu pierdeţi cântarea. Muzica bună nu merită ratată, iar cei ce au fost prezenţi pot confirma că a meritat pe deplin.

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!