Recomandări, Târguri

Sute de joburi la cea de-a sasea editia a Targului de Cariere

  • 1.000 de oportunitati de cariera;
  • 20 de companii participante;
  • Cele mai multe joburi scoase la concurs sunt pe domeniul IT, vanzari, management.

Tinerii clujeni se pregatesc pentru doua zile pline de oportunitati in cariera. Miercuri si joi, pe 6, respectiv 7 mai, Casa de Cultura a Studentilor gazduieste cea de-a sasea editie a evenimentului de recrutare, Targul de Cariere. 20 de companii au pregatit peste 200 de oferte concrete de angajare full-time si peste 800 de oportunitati si propuneri de colaborare pentru studenti si tineri absolveniti.
“Ne asteptam ca numarul tinerilor care vor alege sa viziteze standurile Targului de Cariere, la aceasta editie, sa depaseasca media de pana de 5.000 de vizitatori. Estimarea se bazeaza pe numarul record de CV-uri inscrise pe site-ul nostru, pe durata a doar cateva zile”, declara Mihai Cotos, directorul Retelei Nationale TdC.

Brinel, Evoline, Vitacom, E.ON Romania, Terapia, Genpact, GFK, Kaufland, alaturi de partenerii evenimentului Cora, OfficeDepot, Route66 si Iulius Mall sunt doar cateva dintre companiile care doresc sa angajeze tineri.  IT-ul, vanzarile si managementul propun cele mai multe job-uri pentru aceasta editie a Targului de Cariere de la Cluj. Acestora li se adauga si alte locuri de munca din domenii ca: marketing, consultanta, contabilitate, farma etc. Companiile cauta tineri cu aspiratii in cariera, pe care ii intampina cu pachete salariale atractive,  programe de pregatire si specializare, cat si cu posibilitati de promovare.

Alte detalii puteti gasi pe site-ul oficial TdC.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 18

Maitreyi Devi. Povestea adevarată

10 February, 10:00 am - 23 February, 10:00 pm
Mon 18

Crazy mix! Hendrick’s – Lamb&Watt tonic

18 February, 12:00 pm - 19 February, 1:00 am
Mon 18

Tandrețuri pentru femei

18 February, 7:30 pm
Mon 18

Quiz’n’ROOM

18 February, 8:00 pm - 19 February, 12:00 am
Tue 19

Create-Break-Innovate @ ClujHub

19 February, 6:00 pm - 8:30 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.