Cinema

IM2 @ Delahoya 2009

Alti invitati confirmati pentru DELAHOYA 2009: IM2.

IM2 este un trio din Varsovia ce transmite o neobisnuita doza de energie, oferind experiente foarte intense, atat din punct de vedere muzical cat si din punct de vedere vizual.
Din acest grup fac parte:

  • Mr. I – vocalist, producator, compozitor de coloane sonore, frontman al formatiei Sonic Trip. Datorita personalitatii sale carismatice, formatia a putut sa apara pe principalele scene ale festivalelor de muzica electronica din Europa: Nature One, Mayday, Creamfields, Soundtropolis….
  • Lucyfer As, cunoscut in trecut si ca Lucas Tiefer – DJ, producator, prezent de multa vreme pe scena cluburilor din Lublin. Este cofondator al agentiei Wickedtype, invitat frecvent al multor cluburi din Europa.
  • Moony – VJ, artist digital, responsabila de partea vizuala a trupei. In ultimii cinci ani a lucrat in Marea Britanie pentru Deep Impact Theatre sau Sudden Productions, de unde s-a intors pentru a se ocupa de proiectul acesta.

Show-ul lor este unul original, care se bazeaza pe sunetele de electro-punk si punk-tech, este plin de energie, de miscare, cu o parte vocala carismatica, plina de culoare, totul fiind live.

Dupa single-ul cu un titlu provocator, “First F..k”, al carui clip va aparea in curand, au fost pregatite alte doua single-uri ce vor fi incluse pe viitorul album care se adreseaza nu doar pietei polone ci si celei europene.

Membrii IM2 au cantat alaturi de multe nume mari, printre care: The Prodigy, Sven Väth, Kosheen, Umek, Chris Liebing, Paul Van Dyk, Deep Dish, Sébastien Léger, Valentino Kanzyani, participand la festivaluri ca Mayday (Germania), Nature One (Germania), Creamfields (Polonia), Mayday (Polonia).

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 20

Expoziție: Eugen Gâscă. Retrospectivă @ Galeria Quadro

27 October, 12:00 am - 24 November, 12:00 am
Tue 20

Zilele Culturale ale Republicii Kazahstan

5 November, 12:00 pm - 22 November, 6:00 pm
Tue 20

Expoziție Gabriel Marian – La trahison des images

8 November, 10:00 am - 22 November, 5:00 pm
Tue 20

MMGA/Oana Barbonie

14 November, 7:00 pm - 28 November, 7:00 pm
Tue 20

Festivalul Mozart 2018

16 November - 22 November

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC