IM2 @ Delahoya 2009

by | May 6, 2009 | Cinema

Alti invitati confirmati pentru DELAHOYA 2009: IM2.

IM2 este un trio din Varsovia ce transmite o neobisnuita doza de energie, oferind experiente foarte intense, atat din punct de vedere muzical cat si din punct de vedere vizual.
Din acest grup fac parte:

  • Mr. I – vocalist, producator, compozitor de coloane sonore, frontman al formatiei Sonic Trip. Datorita personalitatii sale carismatice, formatia a putut sa apara pe principalele scene ale festivalelor de muzica electronica din Europa: Nature One, Mayday, Creamfields, Soundtropolis….
  • Lucyfer As, cunoscut in trecut si ca Lucas Tiefer – DJ, producator, prezent de multa vreme pe scena cluburilor din Lublin. Este cofondator al agentiei Wickedtype, invitat frecvent al multor cluburi din Europa.
  • Moony – VJ, artist digital, responsabila de partea vizuala a trupei. In ultimii cinci ani a lucrat in Marea Britanie pentru Deep Impact Theatre sau Sudden Productions, de unde s-a intors pentru a se ocupa de proiectul acesta.

Show-ul lor este unul original, care se bazeaza pe sunetele de electro-punk si punk-tech, este plin de energie, de miscare, cu o parte vocala carismatica, plina de culoare, totul fiind live.

Dupa single-ul cu un titlu provocator, “First F..k”, al carui clip va aparea in curand, au fost pregatite alte doua single-uri ce vor fi incluse pe viitorul album care se adreseaza nu doar pietei polone ci si celei europene.

Membrii IM2 au cantat alaturi de multe nume mari, printre care: The Prodigy, Sven Väth, Kosheen, Umek, Chris Liebing, Paul Van Dyk, Deep Dish, Sébastien Léger, Valentino Kanzyani, participand la festivaluri ca Mayday (Germania), Nature One (Germania), Creamfields (Polonia), Mayday (Polonia).

Tags: delahoya | im2

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This