Cluburi, Concerte

Alternativ Quartet @ Irish & Music Pub

Alternativ Quartet @ Irish & Music Pub – sambata, 23 mai 2009, h19.30

Pret intrare: 10 RON

The Egocentrics sunt o trupa aparte in Romania. Cei trei timisoreni ne propun o combinatie de stoner rock si psihedelic, cu piese instrumentale extrem de lungi(12-15 minute). Printre influentele lor se numara Neurosis, Motorpsycho, Camel si King Crimson. Show-ul sustinut de formatie e completat de proiectii video, foarte importante pentru atmosfera creata. Primul lor CD, “Mystic Initiation” a primit feedback pozitiv de la publicatii precum Stoner Rock (UK), Cosmic Lava (DE) sau The Ripple Effect (USA).
Egocentrics:
Cristi Rachitovan – chitara,
Daniel Mihaies – bas,
Alexandru Hera – tobe.

Alternativ Quartet s-a format in anul 2005 in Bistrita purtand initial numele de Bismark. Numele actual dateaza din 2007 cand formatia a facut o schimbare de stil, trecand inspre muzica progresiva si schimbandu-si complet repertoriul. “Ucenicia” au facut-o alaturi de trupe precum Klimt 1918, Luna Amara, Travka, Omul Cu Sobolani, Grimus si Cargo. Printre formatiile care au influentat trupa se regasesc Pink Floyd (era:’64-’85), Tool, A Perfect Circle, Mike Oldfield si Luna Amara, iar cei care iubesc sonoritatile acestor trupe sunt asteptati in 23 mai in Irish & Music Pub pentru a fi alaturi de aceasta trupa la un recital special pregatit pentru publicul clujean.
Alternativ Quartet:
Marcel Hosu – voce, chitara,
Silviu Petrina – voce, chitara,
Alex Prigoana – tobe, muzicuta,
Bogdan Hopulele – bas.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 19

Love and Marriage | Târgul de Nunți

18 January, 10:00 am - 20 January, 6:00 pm
Sat 19

Cluj Wedding Style 2019

18 January, 11:00 am - 20 January, 6:00 pm
Sat 19

Bună seara, prieteni! @ Hugo the Office

18 January, 8:00 pm - 19 January, 11:00 pm
Sat 19

Tryptamine Sounds with Aldaris @ Sisters

19 January, 4:00 pm - 20 January, 12:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC