Opera

Bilete mai ieftine la Opera Nationala Romana Cluj Napoca

Bilete mai ieftine la Opera Nationala Romana Cluj Napoca

Opera Nationala Romana Cluj Napoca anunta scaderea preturilor biletelor pentru elevi, studenti si pensionari, reducerile crescand de la 25% la 50%. Noile preturi intra in vigoare incepand de azi si sunt valabile pana la incheierea stagiunii.

Primul spectacol la care se va putea beneficia de aceste preturi este Lucia di Lammermoor de miercuri, 13 mai, iar reducerile vor fi valabile inclusiv pentru mult asteptata premiera din 6 iunie – Cariera unui libertin, de Igor Stravinski.
Facilitatile cu care Opera vine in intampinarea publicului nu se opresc aici. Pentru a celebra cei 90 de ani de la infiintarea institutuiei, in 13 iunie Opera va veni in mijlocul clujenilor cu un eveniment major, o Gala aniversara, care se va desfasura in aer liber, in fata cladirii din P-ta Avram Iancu, accesul publicului fiind, bineinteles, liber. Evenimentul va fi marcat de participarea extraordinara a unor nume sonore ale artei lirice, dintre care ii amintim pe Alexandru Agache, Nicoleta Ardelean, Andra Nas si Robert Nagy.
Toate acestea fac parte din programul Opera deschisa, program prin care opera se adreseaza tuturor categoriilor de public, insa in special tinerilor si/sau celor mai putin familiarizati cu genul liric, facilitand accesul acestora si atragandu-i catre spectacolul de opera.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 19

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 19

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 19

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 19

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Wed 19

Retro Dance Party @ Caro Club

18 December, 10:00 pm - 19 December, 5:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC