Bilete mai ieftine la Opera Nationala Romana Cluj Napoca

Home $ Articole $ Bilete mai ieftine la Opera Nationala Romana Cluj Napoca

by | May 12, 2009 | Articole

Bilete mai ieftine la Opera Nationala Romana Cluj Napoca

Opera Nationala Romana Cluj Napoca anunta scaderea preturilor biletelor pentru elevi, studenti si pensionari, reducerile crescand de la 25% la 50%. Noile preturi intra in vigoare incepand de azi si sunt valabile pana la incheierea stagiunii.

Primul spectacol la care se va putea beneficia de aceste preturi este Lucia di Lammermoor de miercuri, 13 mai, iar reducerile vor fi valabile inclusiv pentru mult asteptata premiera din 6 iunie – Cariera unui libertin, de Igor Stravinski.
Facilitatile cu care Opera vine in intampinarea publicului nu se opresc aici. Pentru a celebra cei 90 de ani de la infiintarea institutuiei, in 13 iunie Opera va veni in mijlocul clujenilor cu un eveniment major, o Gala aniversara, care se va desfasura in aer liber, in fata cladirii din P-ta Avram Iancu, accesul publicului fiind, bineinteles, liber. Evenimentul va fi marcat de participarea extraordinara a unor nume sonore ale artei lirice, dintre care ii amintim pe Alexandru Agache, Nicoleta Ardelean, Andra Nas si Robert Nagy.
Toate acestea fac parte din programul Opera deschisa, program prin care opera se adreseaza tuturor categoriilor de public, insa in special tinerilor si/sau celor mai putin familiarizati cu genul liric, facilitand accesul acestora si atragandu-i catre spectacolul de opera.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!