Cluburi, Concerte

Discoballs @ Irish & Music Pub

Discoballs @ Irish & Music Pub – vineri, 22 mai, h21.00

Warm up: Marwan (D.U.A)

Proiectul DiscoBalls este format din trei dintre membrii fostei trupe de rock alternativ Travka, ai carei componenti au luat decizia sa se desfiinteze in vara anului trecut: Alexei – synth/sampler/clape, Mizdan – bas/synth, Christian – tobe/percutie.
Ei abordeaza live laboratorul de “experimente” Discoballs, unul din puţinele proiecte electro din Romania care folosesc in spectacol instrumente (tobe, bass, clape, etc).
Discoballs inseamna un proiect de muzica avangardist. Ei nu se pot incadra intr-un singur gen muzical. Ai putea incadra sunetele si ritmurile lor in curente diverse, de la Electronica la Drum & Bass sau Breakbeat. Daca ar fi sa cautam prin subdiviziunile subdiviziunilor muzicale, i-am putea incadra, sa zicem, intr-un stil muzical aparte, numit… liquid-funk.
Discoballs abordeaza o plaja larga de stiluri, de la trip-hop – electro rock – pana la d’n’b, de la sound-uri moi pana la sound-uri extreme, agresive.Unele concerte au dus la anarhie pe scena si altele au fost calde si placute. Ii poti numi o trupa… a extremelor.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 20

Expoziție: Eugen Gâscă. Retrospectivă @ Galeria Quadro

27 October, 12:00 am - 24 November, 12:00 am
Tue 20

Zilele Culturale ale Republicii Kazahstan

5 November, 12:00 pm - 22 November, 6:00 pm
Tue 20

Expoziție Gabriel Marian – La trahison des images

8 November, 10:00 am - 22 November, 5:00 pm
Tue 20

MMGA/Oana Barbonie

14 November, 7:00 pm - 28 November, 7:00 pm
Tue 20

Festivalul Mozart 2018

16 November - 22 November

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC