Cluburi, Concerte

Discoballs @ Irish & Music Pub

Discoballs @ Irish & Music Pub – vineri, 22 mai, h21.00

Warm up: Marwan (D.U.A)

Proiectul DiscoBalls este format din trei dintre membrii fostei trupe de rock alternativ Travka, ai carei componenti au luat decizia sa se desfiinteze in vara anului trecut: Alexei – synth/sampler/clape, Mizdan – bas/synth, Christian – tobe/percutie.
Ei abordeaza live laboratorul de “experimente” Discoballs, unul din puţinele proiecte electro din Romania care folosesc in spectacol instrumente (tobe, bass, clape, etc).
Discoballs inseamna un proiect de muzica avangardist. Ei nu se pot incadra intr-un singur gen muzical. Ai putea incadra sunetele si ritmurile lor in curente diverse, de la Electronica la Drum & Bass sau Breakbeat. Daca ar fi sa cautam prin subdiviziunile subdiviziunilor muzicale, i-am putea incadra, sa zicem, intr-un stil muzical aparte, numit… liquid-funk.
Discoballs abordeaza o plaja larga de stiluri, de la trip-hop – electro rock – pana la d’n’b, de la sound-uri moi pana la sound-uri extreme, agresive.Unele concerte au dus la anarhie pe scena si altele au fost calde si placute. Ii poti numi o trupa… a extremelor.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 21

Maitreyi Devi. Povestea adevarată

10 February, 10:00 am - 23 February, 10:00 pm
Thu 21

Expoziția anuală a Breslei Barabás Miklós – grupul de la Cluj

20 February, 10:00 am - 24 February, 5:00 pm
Thu 21

MindChain – When Blockchain Meets AI

21 February, 8:00 am - 22 February, 9:00 pm
Thu 21

Expoziție Alua Tebenova – La femme nomade

21 February, 10:00 am - 5:00 pm
Thu 21

I Have Nothing to Wear

21 February, 4:00 pm - 10:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.