Cluburi, Concerte

All One @ Irish & Music Pub

All One @ Irish & Music Pub – duminica, 31 mai 2009, h20.30

In deschidere va canta trupa Band For Rent.

Trupa All One a luat fiinta in vara anului 2008, primii doi membri fiind Sucala Vlad (chitara) si Catuna Mihai (tobe). Trupa a ajuns in formula completa in septembrie 2008 dupa care au inceput pregatirile pentru un prim concert.

Primul test al trupei s-a concretizat in decembrie 2008 cand a avut loc primul show in Roland Garros alaturi de trupa Band4Rent iar publicul a raspuns mai mult decat favorabil. Au urmat apoi, in ianuarie 2009, inregistrarile pentru materialul “Quatro Stagioni”, o compilatie de mai multe trupe printre care Vespera si Band4rent, promovat de Alias Studio.
Formatia isi propune pentru urmatoarea perioada un turneu impreuna cu trupele de pe compilatie in mai multe orase din cadrul tarii (Targu Mures, Iasi, Brasov, Bucuresti, Sibiu si altele), dar pana atunci formatia va urca pe scena din Irish & Music Pub pentru o repetitie generala cu public.
Componenta:
Bobeica “Bobby” Razvan – voce,
Iliescu Alin – chitara,
Sucala Vlad – chitara,
Şipoş Dani – bass,
Catuna Mihai – tobe

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 21

Electric Castle 2019

17 July - 21 July
Sun 21
Sun 21

World Press Photo Cluj-Napoca

21 July, 10:00 am - 5:00 pm
Mon 22

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.