Cluburi, Concerte

Audiogram isi lanseaza EP-ul “Better” @ Irish & Music Pub

Audiogram isi lanseaza EP-ul “Better” @ Irish & Music Pub – marti, 26 mai 2009, h20.00

Pret intrare: 5 RON (include CD-ul)

In deschidere va canta trupa Mauser.

Pentru Audiogram, totul a inceput cand Dan si Ioana s-au cunoscut la un cerc de chitara in Cluj. Au inceput in joaca sa cante impreuna si s-au potrivit atat de bine incat au inceput sa tina concerte acustice. Treaba a prins si s-au hotarat sa treaca la pasul urmator. Asta a fost prin 2005- 2006, iar de atunci au trecut prin mai multe formule, au schimbat cativa membrii si au ajuns la formula actuala:
Ioana – voce
Dan – chitara
Cristi – chitara bas
Mihai – tobe, programari.
Numele trupei poate fi privit din mai multe perspective; poate insemna un gram de “audio”, mai exact bucuria trupei de a putea impartasi macar un gram de muzica cu ceilalti sau poate duce cu gandul la un test de muzica, un standard, chiar sacrificiul fizic pentru creatie. Un nume simplu si usor de retinut, dar cu multe intelesuri si conotatii directe asupra muzicii.
Ce aduce nou Audiogram? O fata draguta cu voce puternica si un sound plin de energie, rock alternativ cu influente electro intr-o abordare proaspata. Muzica lor poate fi pozitionata undeva la mijloc intre underground si mainstream, pe axa muzicii romanesti.
In 2008 au participat la concursul Manifest Yourself, organizat de Revista Sunete, clasandu-se intre primele 10 trupe de newcomeri si au aparut pe compilatia MyM #9.
Dupa mai multe aparitii live timp de 3 ani, pe scenele underground din Romania, Audiogram reuseste sa aduca la lumina primul Demo EP intitulat “Better” pe care il lanseza la Cluj Napoca cu ocazia concertului din data de 26 mai din Irish & Music Pub.

ClujLife - Te scoate din casă

1 comment

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 21

Expoziție: Eugen Gâscă. Retrospectivă @ Galeria Quadro

27 October, 12:00 am - 24 November, 12:00 am
Wed 21

Zilele Culturale ale Republicii Kazahstan

5 November, 12:00 pm - 22 November, 6:00 pm
Wed 21

Expoziție Gabriel Marian – La trahison des images

8 November, 10:00 am - 22 November, 5:00 pm
Wed 21

MMGA/Oana Barbonie

14 November, 7:00 pm - 28 November, 7:00 pm
Wed 21

Festivalul Mozart 2018

16 November - 22 November

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC