Cluburi, Concerte

Keep Away @ Irish & Music Pub

Concert: Keep Away @ Irish & Music Pub – luni, 25 mai 2009, h20.00

Vor mai concerta C.U.G. si Heavy Days.

Trupa Keep Away s-a format in Cluj Napoca la inceputul anului 2008 la initiativa chitaristului Andrei Avram (care ulterior paraseste trupa). Dupa diverse schimbari de componenta se ajunge, spre sfarsitul anului, la o formula stabila, perioada in care sunt definitivate si primele compozitii proprii. Formatia abordeaza ca gen muzical un melanj intre rock, funk si alternative, influentele trupei fiind de o mare diversitate datorita provenientei fiecarui membru din zone muzicale diferite. Trupa a avut o serie de concerte in Cluj Napoca, Baia-Mare si Bucuresti ajungand sa obtina, dupa doar un an de activitate, o relativa recunoastere pe plan local. Keep Away inregistreaza prima piesa la sfarsitul anului 2008, urmand noi inregistrari in 2009 si posibila lansare a unui demo. Anul 2009 se preconizeaza a fi un an in care seria de concerte Keep Away va continua si va lua amploare atingand majoritatea oraselor mari din nord-vestul tarii dorindu-se consolidarea numelui Keep Away pe scena rock din zona Ardealului.
Componenta: Cata / Ciba / Alex / Tudor

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 19

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 19

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 19

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 19

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Wed 19

Seafood & Bubbles

19 December, 12:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC