Olimpiada Copilariei @ Polus Center

Home $ Articole $ Olimpiada Copilariei @ Polus Center

by | May 27, 2009 | Articole

Olimpiada Copilariei @ Polus Center – 30-31 mai 2009

Olimpiada Copilariei la Polus Center

Polus Center Cluj si Hervis au pregatit, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, un weekend plin de concursuri si premii in cadrul evenimentului “Olimpiada copilariei”. Pe parcursul a doua zile copiii vor putea  participa la o multime de concursuri sportive pentru ca la final sa castige unul dintre  sutele de “trofee” puse in joc.

Astfel, sambata, 30 mai, de la ora 12.00 cei mici pot participa la concursul de biciclete unde isi pot testa talentul atat la proba de viteza cat si la cea de slalom. De la ora 14.00 cei mai curajosi dintre micuti vor lua startul in proba de viteza a concursului de skateboard pentru ca de la ora 15.00 sa isi demonstreze controlul in proba de slalom. Cei mai mici dintre participanti, cei cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani,vor incheia prima zi a probelor olimpice, in cadrul concursului de triciclete, cu incepere de la ora 16.00.

Duminica, 31 mai, distractia va continua la Polus Center, incepand cu ora 12.00  cand se va da startul concursului de baschet. Acesta va cuprinde doua categorii de varsta, 8-10 ani si 10-12 ani.Micutii vor avea la dispozitie cinci aruncari pentru a-si demonstra calitatile.
De la ora 14.00 si pana la ora 18.00, se va desfasura  ultima proba a “Olimpiadei”, cea de fotbal. Micii sportivi vor fi impartiti pe trei categorii de varsta,  iar castigatorii vor trebui sa inscrie cat mai multe goluri din cinci incercari.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!