Recomandări

Spectacol de caritate “Inima de copil”

Spectacol de caritate “Inima de copil” @ Auditorium Maximum – 1 iunie 2009, h17.00

ASCOR Cluj-Napoca in colaborare cu Liceul pentru Deficienti de Vedere si Consiliul Judetean Cluj organizeaza in data de 1 iunie 2009 spectacolul de caritate “Inima de copil” in cadrul campaniei “Doneaza o nota muzicala!”.

Spectacolul se va desfasura de la ora 17.00 in sala “Auditorium Maximum”/ Casa Universitarilor (Str. Mihail Kogalniceanu, nr. 5). Programul va contine poezie, muzica si dansuri in interpretarea copiilor de la Liceul pentru Deficienti de Vedere. Accesul publicului este liber.

Obiectivele spectacolului sunt de a strange fonduri pentru procurarea de instrumente muzicale pentru aceasta scoala si, in acelasi timp, de a multumi celor care au sprijinit campania “Doneaza o nota muzicala!” (ianuarie-iunie 2009) prin donatii in instrumente, bani si ore de pregatire muzicala acordate gratuit copiilor.

Domnisoara profesor Elena Bucur din cadrul Liceului pentru Deficienti de Vedere multumeste donatorilor si invita clujenii la spectacol: “Am dori ca oamenii sa vina la spectacol pentru a se bucura impreuna cu noi de ceea ce copiii au pregatit cu truda si talent”.

Campania “Doneaza o nota muzicala!” a durat sase luni si se va incheia la sfarsitul lunii iunie 2009. Obiectivele campaniei sunt de a gasi persoane care sa doneze instrumente muzicale si, in acelasi timp, sa identifice persoane in Cluj-Napoca care sa ii invete pe copii sa cante la instrumentele donate.

In cadrul Liceului pentru Deficienti de Vedere din Cluj-Napoca invata 200 de elevi. De zece ani voluntarii Asociatiei ii implica pe copii in activitati de grup sau individuale: participarea la slujbele bisericesti, iesiri in parc, activitati extracurriculare desfasurate in scoala (jocuri, cantece, povesti), pregatirea lectiilor sau participarea la activitatile organizate de/pentru copii (serbari, excursii, festivalul de folk etc.).

Alte detalii gasiti pe blog-ul oficial.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 19

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 19

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 19

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 19

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Wed 19

Retro Dance Party @ Caro Club

18 December, 10:00 pm - 19 December, 5:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC