Recomandări

Primul centru Ibero-America din tara se afla la Cluj

Scoala Internationala Cluj cu sprijinul pictorului venezuelan Benjamin Moreno in colaborare cu Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela inaugureaza Centrul Cuturaa si Biblioteca Ibero-America din Cluj Napoca in data de 5 iunie 2009, de la orele 11.00

Centrul Ibero-America este singurul centru de acest gen din Europa si va functiona in incinta Scolii Internationale Cluj. Scopul centrului il reprezinta promovarea culturii si limbii spaniole si portugheze in Romania prin cursuri de limba si civilizatie spaniola si portugheza si proiecte interculturale.

credit foto: Tudor Cutus

Inaugurarea va avea loc pe str. Detunata f.n in cadrul Scolii Internationale Cluj incepand cu ora 11 iar la taiererea panglicii va fi prezenta si ambasadoarea Republicii Bolivariene Venezuela, Margot Jose Márquez Garciá.

Tot maine, de la orele 13.00, in cadrul foaierul Colegiului Academic (str. M. Kogalniceanu nr. 3) va avea loc vernisajul expozitiei pictorului venezuelan Benjamin Moreno care va include si picturi ale copiilor de la Scoala Internationala Cluj.

Biblioteca va fi deschisa publicului larg iar centrul isi mai propune sa realizeze parteneriate cu alte scoli din Cluj unde se preda limba spaniola urmand ca ulterior sa organizeze cursuri specializate de limba spaniola, cu limbaj de business sau medical. Dupa cum a declarat si Cornelia Vlad, se spera ca pe viitor sa poata oferi si certificatul Cervantes.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 18

Maitreyi Devi. Povestea adevarată

10 February, 10:00 am - 23 February, 10:00 pm
Mon 18

Crazy mix! Hendrick’s – Lamb&Watt tonic

18 February, 12:00 pm - 19 February, 1:00 am
Mon 18

Tandrețuri pentru femei

18 February, 7:30 pm
Mon 18

Quiz’n’ROOM

18 February, 8:00 pm - 19 February, 12:00 am
Tue 19

Create-Break-Innovate @ ClujHub

19 February, 6:00 pm - 8:30 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.