Workshop “Mergi pe calea ta”

Home $ Articole $ Workshop “Mergi pe calea ta”

by | Jun 12, 2009 | Articole

Workshop “Mergi pe calea ta” @ Scoala Internationala Cluj Napoca – 19, 20 iunie 2009

Scoala Internationala Cluj organizeaza in perioada 19 – 20 iunie 2009 doua mari evenimente cu un invitat special: Vasile Paun, mentor, orator spiritual si expert in domeniul managementului informatiilor.
– Conferinta “Intelligence Competitiv” (19 iunie), care se adreseaza companiilor, managerilor si antreprenorilor care vor sa utilizeze managementul informatiilor in folosul lor.
– Workshop-ul “Mergi pe Calea TA” (20 iunie), prin care poti ajunge sa-ti cunosti si sa-ti dezvolti capacitatea de autocunoastere prin stimularea unei introspectii asupra propriei persoane si a propriei vieti
Ambele evenimente vor avea loc la Scoala Internationala Cluj.

Vasile Paun este master trainer, speaker, consultant, coach si autor. Sustine frecvent cursuri si seminarii orientate pe dezvoltarea de competente individuale de leadership si gandire strategica, furnizand consultanta in strategii de diferentiere si intelligence pentru afaceri. Training-urile sale initiaza participantii in puterea prezentului si creeaza un cadru menit sa determine alegeri de transformare personala.

Conferinta “Intelligence Competitiv”
Nevoia de intelligence competitiv este data de conditiile actualului mediu de afaceri, in care calitatea si promptitudinea informatiilor reprezinta pentru firma nu o alegere intre profit si pierdere, ci o chestiune de supravietuire si de faliment.
Conferinta se adreseaza top managerilor, middle managerilor, analistilor din departamentul de planificare strategica, specialistilor din departamentele marketing, dezvoltarea afacerii.
Acesta conferinta este organizata pentru prima data in Cluj-Napoca. in Bucuresti s-a desfasurat de mai multe ori, in 2007 fiind organizata inclusiv in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a României.
Este o sansa foarte mare pentru cei 30 de participanti sa afle cat mai multe despre managementul informatiilor pe care apoi sa le foloseasca in propriul business sau in cariera.
Costuri: 200 lei, discount 10 % pentru 3 persoane din aceeasi companie/institutie

Workshop-ul “Mergi pe Calea TA”
Workshop-ul se adreseaza tinerilor intre 18 – 35 ani, tineri proactivi si interesati de dezvoltare personala, de evolutia in cariera si leadership. Aici, participantii pot afla cum sa iti dezvolte nivelul de intelegere, forta si vitalitatea, compasiunea si dragostea fata de viata, satisfactia de a trai precum si felul in care pot proiecta aceasta cunoastere asupra profesiei lor.

Invitati :
artisti muzica usoara – Anamaria Stamp, Alexandru Negriuc
artisti muzica folclor – Ovidiu Olar

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!