beNuts si Luna Amara @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ beNuts si Luna Amara @ Irish & Music Pub

by | Jun 16, 2009 | Articole

beNuts si Luna Amara @ Irish & Music Pub – vineri, 26 iunie 2009, h21.00

Intrarea libera !

beNUTS, una dintre cele mai de succes formatii SKA din Germania va concerta in 26 iunie 2009 la Cluj. Incepand cu ora 21:00 cei opt membrii ai formatiei din München vor prezenta publicului clujean o gama de piese dinamice cu influente de ska, rock, jazz si punkrock, conform numelui lor “be nuts – fii nebun”” promitandu-si sa indemne publicul la dans.
In timpul celor 15 ani de existenta a formatiei, beNUTS au avut peste 450 de concerte mergand din Madrid pana in Tokio. Dupa doua turnee de succes in Japonia si Rusia, in timpul carora si-au prezentat ultimul album intitulat “Bavarian Ska Maniacs”, formatia ska a primit in Germania din partea Societatii Germane de Rock si Pop premiul pentru “Cea mai buna formatie germana de Ska al anului 2008”; un titlu a carei validitate au avut ocazia sa o demonstreze la sute de concerte in tara si in strainatate, printre care si la evenimente de mare anvergura precum Chiemsee Reggae Summer.
In deschiderea concertului beNUTS va canta formatia romaneasca Luna Amara (Cluj). Imbinand cu muzica lor genurile rock, indie, metal si alternative, au devenit cunoscuti nu numai in tara ci si in Germania, Franta, Olanda sau Turcia. Au avut ocazia sa concerteze in deschidere la formatii de renume precum Incubus sau HIM.

Componenta beNUTS:
El Konno – voce
Jens – chitara
Fabian – bas
Deniz – orga
Markus – tobe
Jesko – trompeta
Simon – saxofon
Mike – trombon

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!