Mall

Weekend pe patru roti la Iulius Mall

Weekend pe patru roti la Iulius Mall

Adrenalina, sute de cai putere, o expozitie cu cele mai noi modele de masini, distractie si surprize sunt cuvintele de ordine ale weekend-ului. Regalul masinilor de epoca, oferit de IuliusMall la inceputul acestei saptamani continua cu Raliul Clujului, cea de-a patra etapa din cadrul Campionatului National de Raliuri al Romaniei – Dunlop – 2009.

“in calitate de sponsor si gazda a acestui eveniment deosebit, IuliusMall a pregatit o serie de surprize pentru cei care ne vor vizita in weekend. Cu aceasta ocazie, am organizat impreuna cu dealerii auto din Cluj o expozitie de autoturisme, care va putea fi vizitata la parterul mall-ului, pana duminica”, a declarat Lilian Furtuna, managerul IuliusMall Cluj.
Expozitia a fost conceputa de reprezentantii centrului comercial cu scopul de a relansa piata locala de autoturisme, dealerii clujeni beneficiind de gratuitate pentru spatiul expozitional.
“Aceasta expozitie aduce, in fond, si o economie de timp, deoarece intr-un singur loc clujenii vor gasi toate brandurile de masini si vor putea primi consultanta, in cazul in care doresc sa achizitioneze un autoturism”, a mai spus Lilian Furtuna.
Cu acest prilej, vor putea fi vazute diferite modele Opel, Chevrolet, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Smart, Mercedes Benz, Dodge, Chrysler, Jeep, Toyota, Subaru, Citroen, Suzuki, Volvo, BMW, Renault, Seat, Peugeot si altele.

IuliusMall Cluj s-a implicat activ in desfasurarea Raliului, anul acesta oferind sediul administrativ organizatorilor competitiei, precum si un parc tehnic, pentru cele peste 50 de echipaje participante.
Duminica 21 iunie, la ora 12.00, va avea loc in parcarea mall-ului proba superspeciala a competitiei, denumita “Superspeciala IuliusMall”, iubitorii de masini fiind invitati sa participe la cea mai mare desfasurare a cailor putere din Cluj din acest an, dar si la festivitatea de premiere.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 20

Expoziție: Eugen Gâscă. Retrospectivă @ Galeria Quadro

27 October, 12:00 am - 24 November, 12:00 am
Tue 20

Zilele Culturale ale Republicii Kazahstan

5 November, 12:00 pm - 22 November, 6:00 pm
Tue 20

Expoziție Gabriel Marian – La trahison des images

8 November, 10:00 am - 22 November, 5:00 pm
Tue 20

MMGA/Oana Barbonie

14 November, 7:00 pm - 28 November, 7:00 pm
Tue 20

Festivalul Mozart 2018

16 November - 22 November

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC