Noaptea alba a reducerilor te trimite in Ibiza

Home $ Articole $ Noaptea alba a reducerilor te trimite in Ibiza

by | Jul 29, 2009 | Articole

Noaptea alba a reducerilor (de vara) @ Polus Center – vineri, 7 august 2009, h20.00

Vineri, 7 august, intre orele 20.00 si 01.00 (8 august), plaja din Ibiza se muta la Polus Center in cadrul celei de-a doua editii din acest an a evenimentului “Noaptea Alba a Reducerilor”.
Toti clientii Polus Center care vor trece pragul centrului comercial, in acest interval, vor beneficia de o multime de extra-oferte, reduceri unice si cadouri din partea magazinelor, dar si de sansa de a castiga o excursie la Ibiza in cadrul loteriei “Shopping cu destinatia Ibiza”.

Astfel, orice client Polus Center care va face cumparaturi in valoare minima de 50 de lei, va avea sansa de a petrece 7 nopti la Ibiza impreuna cu inca 3 prieteni. Pentru a participa clientii nu trebuie decat sa prezinte bonul de cumparaturi, emis in intervalul 7 august ora 20.00 – 8 august ora 01.00, la standul loteriei, iar fiecare prag de 50 de lei atins ii va duce cu un pas mai aproape de plajele din Ibiza.

Aceasta este cea de a patra editie a evenimentului “Noaptea Alba a Reducerilor”, eveniment care a strans pana acum peste 150.000 de cumparatori. In precedentele trei editii, “Noaptea Alba a Reducerilor” le-a oferit clujenilor o multime de premii dar si o serie de concerte sustinute de vedete de prim rang.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!