Concerte, Mall

Parov Stelar & Band @ Polus Center Cluj

Update: Poze

Parov Stelar & Band @ Polus Center – sambata, 26 septembrie 2009, h23.00

Biletele costa intre 25 si 100 lei. Detalii. Info si rezervari: 0264-439.043, 0730.083.880

Vor mai fi prezenti: Suie Paparude & L’Orchestre de Roche (RO) & DJ Mike Rigler (A)

Pentru prima data clubbing in mall !
Electro-Night. All night. Powered by Parov Stelar & Band
O noapte electrizanta, cum n-a mai fost alta pana acum. Cultura de club nu e doar o expresie de import, ci devine realitate cu fiecare eveniment grandios. Zona de food-court din Polus Center se transforma in cel mai mare club inedit de muzica electronica din tara. in noaptea de 26 septembrie, spatiul mall-ului va deveni un club vast, cu bar, lounge, scena, dansatori, visual-uri imense. Mall-ul se va inchide complet, iar intrarea la spectacol se va face pe baza de bilet sau invitatie de la ora 23:00.
Muzica artistilor invitati repezinta un melanj exotic, usor misterios, de sonoritati electronice, o sinteza efervescenta de breakbeat, house, downtempo, new jazz, electro, trip-hop, cu trimiteri la areale culturale extrem de diverse. Spectrul stilistic variaza de la minimal la experimental, o muzica pe gustul atat al impatimitilor de clubbing nocturn, cat si al celor care prefera o atmosfera tihnita, de auditie atenta. Spectacolul va fi complet, cu animatori, DJ’s.
Show-ul nocturn se anunta a fi incendiar, un eveniment care va da tonul pentru mult timp de acum inainte si va stabili standardul viitoarelor evenimente de club in locatii inedite.

Despre Parov Stelar & Band
Parov Stelar, proiectul muzicianului austriac Marcus Füreder, este una dintre revelatiile scenei muzicale electronice din Europa din ultimii ani. Parov Stelar readuce, incepand cu anul 2000, in maniera postmoderna, sonoritatile charleston-ului in sudura mixajelor sale si ale compozitiilor, impreuna cu voci feminine expresive, seducatoare. in toate colaborarile sale, Parov Stelar isi mentine sound-ul inconfundabil, dar exploreaza noi directii muzicale. Muzica sa este strabatuta de solouri vibrante de saxofon, pian clasic, alaturi de bucati disco, in stil anii ‘80, totul alcatuind un melanj sofisticat, plin de senzualitate si mister.

Alte informatii puteti descoperi pe site-ul oficial al evenimentului.

ClujLife - Te scoate din casă

14 comments

oh da 🙂 aaa nu merge cu link anyhow i-am facut visual la “The Mojo Radio Gang” de pe noul album “Coco” care urmeaza sa fie lansat in 14 sept. Click pe nick to check it out 🙂 thx

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 21

Maitreyi Devi. Povestea adevarată

10 February, 10:00 am - 23 February, 10:00 pm
Thu 21

Expoziția anuală a Breslei Barabás Miklós – grupul de la Cluj

20 February, 10:00 am - 24 February, 5:00 pm
Thu 21

MindChain – When Blockchain Meets AI

21 February, 8:00 am - 22 February, 9:00 pm
Thu 21

Expoziție Alua Tebenova – La femme nomade

21 February, 10:00 am - 5:00 pm
Thu 21

I Have Nothing to Wear

21 February, 4:00 pm - 10:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.