Parov Stelar & Band @ Polus Center Cluj

Home $ Articole $ Parov Stelar & Band @ Polus Center Cluj

by | Aug 5, 2009 | Articole

Update: Poze

Parov Stelar & Band @ Polus Center – sambata, 26 septembrie 2009, h23.00

Biletele costa intre 25 si 100 lei. Detalii. Info si rezervari: 0264-439.043, 0730.083.880

Vor mai fi prezenti: Suie Paparude & L’Orchestre de Roche (RO) & DJ Mike Rigler (A)

Pentru prima data clubbing in mall !
Electro-Night. All night. Powered by Parov Stelar & Band
O noapte electrizanta, cum n-a mai fost alta pana acum. Cultura de club nu e doar o expresie de import, ci devine realitate cu fiecare eveniment grandios. Zona de food-court din Polus Center se transforma in cel mai mare club inedit de muzica electronica din tara. in noaptea de 26 septembrie, spatiul mall-ului va deveni un club vast, cu bar, lounge, scena, dansatori, visual-uri imense. Mall-ul se va inchide complet, iar intrarea la spectacol se va face pe baza de bilet sau invitatie de la ora 23:00.
Muzica artistilor invitati repezinta un melanj exotic, usor misterios, de sonoritati electronice, o sinteza efervescenta de breakbeat, house, downtempo, new jazz, electro, trip-hop, cu trimiteri la areale culturale extrem de diverse. Spectrul stilistic variaza de la minimal la experimental, o muzica pe gustul atat al impatimitilor de clubbing nocturn, cat si al celor care prefera o atmosfera tihnita, de auditie atenta. Spectacolul va fi complet, cu animatori, DJ’s.
Show-ul nocturn se anunta a fi incendiar, un eveniment care va da tonul pentru mult timp de acum inainte si va stabili standardul viitoarelor evenimente de club in locatii inedite.

Despre Parov Stelar & Band
Parov Stelar, proiectul muzicianului austriac Marcus Füreder, este una dintre revelatiile scenei muzicale electronice din Europa din ultimii ani. Parov Stelar readuce, incepand cu anul 2000, in maniera postmoderna, sonoritatile charleston-ului in sudura mixajelor sale si ale compozitiilor, impreuna cu voci feminine expresive, seducatoare. in toate colaborarile sale, Parov Stelar isi mentine sound-ul inconfundabil, dar exploreaza noi directii muzicale. Muzica sa este strabatuta de solouri vibrante de saxofon, pian clasic, alaturi de bucati disco, in stil anii ‘80, totul alcatuind un melanj sofisticat, plin de senzualitate si mister.

Alte informatii puteti descoperi pe site-ul oficial al evenimentului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!