Total Konfus @ Irish Music Pub

Total Konfus @ Irish Music Pub – luni, 14 septembrie 2009

Pret intrare: 10 RON

In deschidere: Doping (Ukr) & Jokerman (Rom).

TOTAL KONFUS:
Totul a inceput in urma cu 8 ani, la varsta de 14 ani, la cineva acasa, intr-un pod, cand Leo (ghitara), Willy (bas) si Benny (baterie) – 3 baieti din Dresda (Germania), pasionati de genul punk rock, si-au unit destinele pentru a face muzica, fiind influentati si impresionati de trupa OHNE GEWÄHR, trupa in mare voga in zona Saxoniei.
Formatia a inregistrat primul demo in 2002, dupa care au urmat alte doua albume, in 2003 „Könige der Landstraße“ si in 2004 „Unverhoffter Realitätsverlust“, ce le-a adus o oarecare notorietate in zona Saxoniei. In 2006 Total Konfus reuseste sa scoata un nou produs discografic,”Von eurer Welt”, prin WEIRD SYSTEM din Hamburg. O intamplare fericita a facut ca acestia sa intre in contact cu trupa DOPING din Ucraina, cu care au reusit sa organizeze 10 concerte prin Ucrainia si Rusia. Data de 3 septembrie 2009 va marca inceputul unui turneu intitulat “Heavier Than Heaven 2009”, in care Total Konfus si Doping vor concerte in Germania, Elvetia, Austria, Ungaria, Romania, Ucraina si Polonia.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz