Booka Shade @ Club Midi

Home $ Articole $ Booka Shade @ Club Midi

by | Sep 24, 2009 | Articole

Update: Poze

Booka Shade (DJ Set) @ Club Midi -vineri, 2 octombrie 2009

Pret intrare : 30lei pana la h00:00 / 40lei dupa h00:00
Reducere Studcard : 20 lei pana la h00.00

O premiera in Romania si mai ales la Cluj Napoca. Booka Shade (Walter Merziger si Arno Kammermeier) au mai fost prezenti in Romania(2008 @ La Mania, 2009 @ Peninsula) insa cuun live act si nu un DJ Set.

Walter Merziger si Arno Kammermeier sunt doi producatori originari din Germania, Berlin, care lucreaza impreuna de prin ’90. Astazi sunt artistii de baza de la casa de discuri Get Physical, alaturi de M.A.N.D.Y. Tot aici au lansat si albumul de debut ‘Memento’ in 2004, primit foarte bine de catre public. Au ramas cunoscuti pentru single-uri ca “Mandarine Girl” si “Body Language”, lansate tot la casa de discuri Get Physical Music.

Live act-ul Booka Shade a.k.a. Walter Merziger (key & add) si Arno Kammermeier (drums & add) reuneste pe cei doi parteneri de studio de productie si remixeri care lucreaza impreuna de peste 13 ani.
Cel mai bun indicator al succesului repurat de Booka Shade este atunci cand cei doi artisti aud oameni care declara ca au fost inspirati de ei sa compuna muzica; este cel mai multumitor si satisfacator lucru.

In 2004 a fost lansat primul album denumit “Memento” insa single-uri au fost lansate inca de prin ’95, cum ar fi “King of Good” sau “Silk” in ’96. De asemeni o lista lunga de remixuri semnate Booka Shade, incepand cu ’96.

Booka Shade au primit premiul “Best Tech House Artist 2008” la Beat Port Awards.

Concurs: Oferim 5 invitatii pentru acest eveniment. Vrem sa stim asteptarile voastre pentru aceasta premiera 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!