Poze: Parov Stelar & Band @ Polus Center Cluj

Home $ Articole $ Poze: Parov Stelar & Band @ Polus Center Cluj

by | Sep 27, 2009 | Articole

Electro Night. All Night. cu Parov Stelar & Band @ Polus Center Cluj – sambata, 26 septembrie 2009

Ai jetoane, ai parte

Mii de oameni s-au inghesuit sambata seara pentru a vedea Parov Stelar and Band in cadrul serii “Electro Night. All Night”. Celebrul Dj austriac a lansat, alaturi de trupa sa, cel de al patrulea album, “COCO”,

Ora 22. In food-court-ul centrului comercial Polus se aduna ultimele tavi si mese. Unii infometati inca rumega cu pofta o pizza, desi e ora inchiderii. Ultimii clienti nici nu-si pot imagina ca peste o ora aici se vor distra mii de oameni dansand pana tarziu in noapte pe ritmuri electro.

Fanii muzicii electronice au luat cu asalt foud-court- ul din Polus Center in seara de sambata pentru a vedea Parov Stelar and Band dar si alte trupe precum L’Orchestre de Roche, Suie Paparude si DJ Mike Rigle. Petrecaretii s-au instalat la intrarea “clubului” amenajat special pentru eveniment in centrul comercial inca de la ora 23, de altfel ora oficiala de incepere a serii “Electro Night. All Night”. Imbulzeala care s-a creat la intrare a fost dizolvata la mijlocul concertului Suie Paparude, adica cu putin inainte de inceperea concertului mult asteptat, Parov Stelar and Band. Totusi tinerii au indurat asteptarea lunga si inaintarea greoaie pentru a dansa pe ritmurile electro-jazz ai artistilor austrieci.
Lipsa scrumierelor, lipsa unei garderobe amenajate, plata bauturilor in jetoane pentru care se statea separat la rand urmand asteptarea la o alta coada pentru bautura dorita, toate au fost uitate o data ce publicul s-a incalzit pe hit-urile Suie Paparude si a urmat punctul culminant al serii, prestatia trupei Parov Stelar an Band.
Inca de la primul sunet al saxofonului publicul a innebunit si nu a mai renuntat la dans pana la finalul concertului. Pe parcursul concertului toti petrecaretii erau pe ring cu ochii atintiti spre scena, miscandu-se extaziati de hit-ul binecunoscut al artistilor, “chambermaid swing”.

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!