Toamna Cartilor 2009

Home $ Articole $ Toamna Cartilor 2009

by | Oct 16, 2009 | Articole

Toamna Cartilor 2009 @ Iulius Mall – 20 – 22 octombrie 2009, h10.00 – h22.00

Din editurile participante se numara: Biblioteca Apostrof, Casa Cărţii de Stiinţă, Curtea Veche, Dacia, Diverta, Echinox, Logos, Meteor Press, Polis, Saga, Sedcom Libris, Tact, Tribuna etc.

Toamna cărţilor, târg de carte organizat de Centrul Cultural Francez din Cluj.

În fiecare primăvară şi în fiecare toamnă, cititorii, trecătorii, pasionaţii de cuvinte şi scriitorii şi-au făcut un obicei din a se întâlni în centrul oraşului. Anul acesta vremea a fost neprietenoasă, aşa că întâlnirea s-a mutat la parterul Iulius Mall. Unii vin pentru a căuta volume care sunt greu de găsit în librării, alţii vin pentru noutăţi, pentru reduceri, pentru a-şi regăsi scriitorii preferaţi sau pur şi simplu pentru a resimţi irezistibila pasiune pentru cuvântul scris. Indiferent de motivul vizitei, nu rataţi şansa de a vă plimba timp de 3 zile printre paginile a sute de cărţi.

Acest târg de carte, care are loc şi primăvara, a devenit o tradiţie la Cluj şi este una dintre mândriile Centrului cultural francez, care valorizează astfel cuvântul scris şi lumea editurilor transilvane. Peste 20 de edituri vă aşteaptă cu cele mai noi titluri, cu cărţi rare şi cu reduceri! La standul său, Centrul cultural francez vă invită să descoperiţi sau să re-descoperiţi limba franceză prin intermediul ofertei sale foarte variate de cursuri de limbă şi frumoasa sa mediateca. Centrul cultural francez vă propune teste gratuite de evaluare a nivelului de limbă franceză şi câteva surprize.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!