Praslea, EL Cezere si Kozo @ Club Midi

Home $ Articole $ Praslea, EL Cezere si Kozo @ Club Midi

by | Oct 17, 2009 | Articole

Update: Poze

Sunrise Tour: Praslea / El Cezere / Kozo @ Club Midi – sambata, 24 octombrie 2009

Pret intrare : 15lei pana la h00:00 / 30lei dupa h00:00
Reducere Studcard : 10lei pana la h00:00

El Cezere a inceput sa mixeze in urma cu trei ani. Trei ani plini pentru un DJ tanar. A mixat alaturi de Luciano, 2000 and one, Meshkov, Onur Ozer, Kenny Larkin, Loco Dice, Andre Galluzzi, Troy Pierce, Alex Under, Guido Schneider, Margaret Dygas, Serafin, Damian Lazarus. Cele mai mari influente in cariera sa sunt: Ricardo Villalobos, Luciano, Lee Burridge, Rhadoo si Raresh. In 2006, El Cezere a intrat in rosterul Sunrise Booking Agency. Ceea ce-l face special ca artist este o creativitate muzicala punctuala si capacitatea de a surprinde publicul cu sunete noi, influentate uneori de muzica traditionala romaneasca. El Cezere isi pregateste prima sa productie, ce va fi publicata sub labelul romanesc [a:rpia:r].
El Cezere – Susur [Circoloco @ DC10 – 10 Years Anniversary – Part 2 Of 3 / Moon Harbour Recordings]
El Cezere/Praslea [a:rpia:r]05 Afumati – Ne cunoastem.

De la petrecerile “Greuceanu si Platanele de Aur” din Sibiu pana la warm-up-urile pentru Zip, Luciano, Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice, Matt John, Matthew Dear, Alex Under, Valentino Kanzyani, Karotte, Meshkov, Ellen Alien si John Aquaviva, Praslea a crescut ca-n povesti. Si in plus a fondat proiectul Audiomatic Net Radio impreuna cu Raresh. Tehnica impecabila si un rafinament deosebit in selectia muzicala i-au adus primele sale gig-uri in afara tarii: DC10 Ibiza in cadrul petrecerilor Circoloco, Varna Bulgaria in cadrul petrecerilor Invader, Chalet Torino in cadrul evenimentului Timewarp Club Edition. In prezent lucreaza la prima sa productie ce va fi publicata sub labelul romanesc [a:rpia:r].

Serban aka Kozo s-a nascut in Bucuresti pe 19 mai 1982. Pasiunea pentru muzica a existat intotdeauna, la fel si influentele. Rock, jazz, muzica frantuzeasca si cam ce se mai asculta prin casa. Pasionat de ceva vreme de muzica electronica, a simtit cu adevarat chemarea catre muzica de dans (house – in perioada respectiva), prin 2000 dupa primele vizite in clubul Karma. Tot atunci il cunoaste si pe Rhadoo, care devine DJ-ul preferat. Alaturi de Rhadoo va realiza o perioada BPM la ProFM. Inainte de asta modereaza impreuna cu Marika, Cote si Gicu emisiunea Selectro la ActivFM. S-a apucat sa mixeze prin 2004 alaturi de cativa prieteni. In prezent este rezident al Session Club. Mixeaza mult in Bucuresti dar si prin tara alaturi de el aflanduse in decursul timpului majoritatea DJilor romani dar si DJ straini ca Pascal FEOS, Sascha Funke, Shinedoe, Timo Maas, Loco Dice, Thomas Melchior sau Paolo Modjo. Timpul liber si-l petrece in general ascultand muzica si din ce in ce mai mult si incercand sa produca �prima melodie�. Pasi inceti dar siguri. . Este greu de pus degetul pe stilul abordat de Kozo, dar un lucru este sigur : Voia buna si antrenul nu lipsesc din ecuatie. Fie ca e vorba de house, techno sau minimal.
[a:rpia:r] 05 – Kozonak – Vorbeamsterdam

Concurs: Pentru acest eveniment punem la dispozitie 10 invitatii. Inscrierile, se fac, ca de obicei, prin comentarii 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!