Festivaluri

Serile Filmului Gay – editia a 6-a

Serile Filmului Gay – editia a 6-a @ Casa Tranzit – 19 – 25 octombrie 2009

Incepand de astazi, 19 octombrie, ora 19.00, la Cluj Napoca incepe cea de-a sasea editie a festivalului international de film “Serile Filmului Gay” organizat ca in fiecare an de “Be An Angel Romania”, organizatia gay locala. Festivalul se va intinde pe parcursul unei saptamani.

“Filme. Doar arta. Ca sa ne cunosti mai bine.” este motto-ul din acest an prin care, organizatorii, incearca sa explice tuturor ca acest festival este doar o forma de vizibilitate a stilului de viata, a sentimentelor identice si a problemelor cu care se confrunta cei cu o alta orientare sexuala decat cea a majoritatii.

Serile Filmului Gay va aduce in octombrie la Cluj filme in premiera in Romania, de la scurt metraje si documentare pana la filme artistice de lung metraj.

Pe langa proiectiile filmelor aflate in competitie, festivalul va mai cuprinde work-shop-uri, dezbateri, expozitii, spectacole, petreceri precum si “Gala Premiilor Gay din Romania”, manifestare ce va desemna personalitatile vietii publice romanesti care s-au implicat sau au sprijinit comunitatea gay-lesbi din Romania in acest an.

Intrarea la evenimente va fi libera.

Locatie: Casa Tranzit (Str. Baritiu nr. 16)

“Este un festival la care publicul, in majoritatea lui, este compus din persoane heterosexuale. Cine crede ca este un festival destinat exclusiv persoanelor gay si lesbi, greseste. Este un eveniment care isi propune sa schimbe conceptiile si stereotipurile despre noi, care sa ne puna in legatura unul cu celalalt si care sa promoveze toleranta.
Asadar, la editiile de pana acum ne-am bucurat ca in fiecare an, sala a fost plina de studenti si de persoane interesate de problematica LGBT. Ne-am simtit foarte bine si toata lumea a fost prietenoasa, neexistand nici cel mai mic incident” – a declarat Tudor Sandu, Coordonator Program SFG 2009

Intregul program il gasiti aici.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 18

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Thu 18

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Thu 18

ReARTA: This is the beginning of a beautiful friendship

11 October, 5:00 pm - 19 October, 8:00 pm
Thu 18

Festivalului Internațional Comedy Cluj 2018

12 October, 8:00 pm - 21 October, 11:00 pm
Thu 18

Comedy Shorts

13 October - 21 October

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC