Superbutt @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Superbutt @ Irish & Music Pub

by | Oct 26, 2009 | Articole

Superbutt @ Irish & Music Pub – sambata, 14 noiembrie 2009, h20.00

In deschidere: The Mushroom Story & Sky Swallows Challenger

Superbutt
In februarie 2000 apare formatia cunoscuta sub numele de Superbutt. Primul cantec inregistrat a fost “Let There Be Rock”, care facea parte dintr-un album tribut AC/DC, lansat mai tarziu in acelasi an. In anul 2001, Superbutt semneaza un contract cu Warner Music Ungaria, lansand albumul 2 Minutes For Roughing. In acelasi an, au loc primele concerte in strainatate (Bulgaria, Germania, Austria). In februarie 2002, trupa canta in deschiderea celor de la Rollins, in Budapesta, pe tot parcursul anului urmand diferite showuri, atat in Ungaria, cat si in Franta, Benelux, Germania, Olanda sau Elvetia. 2003 marcheaza recunoasterea trupei, lansarea celui de-al doilea album, precum si succesul primului videoclip de pe acest nou album. Urmatorii ani se arata favorabili trupei, acestia devenind din ce in ce mai recunoscuti pe scena internationala a rock-ului. Superbutt a castigat recent doua trofee la Hang-Suly Hungarian Metal Awards, la categoriile Cea mai buna productie de studio si Cea mai reusita coperta, iar acum se afla intr-un miniturneu prin Romania.

The Mushroom Story sunt patru kids care canta intr-o formatie rock. Trupa combina diferite stiluri muzicale: baza e funk-ul dar avem influente din hip – hop, punk, hardcore, alternative, indie, pop …etc. Pe scurt alternative funkcore. In anul 2008 am lansat primul nostru album, intitulat “Party Animals Inc”. Motto-ul formatziei este “don’t give a fuck!”, am facut si facem in continuare ce simtim, fara sa ne impunem bariere, fara compromisuri, fara impresii, fara cenzura, fara chestii premeditate… just keeping it real. Avem o chitara , un bass, niste tobe, 2 microfoane si o atitudine pozitiva: ready to rock’n’roll and party like motherfuckers. So… Join us!”

Sky Swallows Challenger este proiectul derivat din trupa Halat Alb si experimenteaza aria alternative rock. Radacinile trupei dateaza din 1995, atunci au inceput sa-si exprime experientele de viata prin “doamna muzica”, sub titulatura de Hyperion, o formatie de liceu in Sighetu-Marmatiei.In ciuda modificarilor de nume sau de alte feluri, structura trupei se mentine si astazi aceeasi

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!