O zi vrajita la Polus Center

Home $ Articole $ O zi vrajita la Polus Center

by | Oct 28, 2009 | Articole

O zi vrajita la Polus Center – sambata, 31 octombrie, h12.00 – h18.00

Sambata, 31 octombrie, vrajitoarele si fantomele se vor aduna toate la Polus Center pentru cel mai distractiv eveniment de Halloween, “O zi vrajita la Polus”. Evenimentul va cuprinde o multime de concursuri pentru cei mai mici dintre clientii centrului comercial.

Astfel, incepand cu ora 12.00 copiii vor trebui sa demonstreze ca sunt plini de curaj si ca nu se tem sa porneasca in “Vanatoarea de vrajitoare”. Fantomele, liliecii si pisicile negre isi vor face si ele aparitia incepand cu ora 14.00, cand cei mici vor trebui sa decoreze “Castelul Bantuit”.

Imaginatia, dar si indemanarea copiilor, vor fi puse serios la incercare in cel de-al treilea concurs al zilei, cand vor trebui sa coloreze si sa decupeze pentru a-si creea o masca de Halloween.

Creativitatea celor mici va fi din nou testata incepand cu ora 16.00 cand, cu mastile puse, vor avea de trecut prin proba “traditionala”, dar si distractiva, a sarbatorii de Halloween, “Sculptura in dovleci”.

si pentru ca Halloween inseamna mai mult decat fantome si dovleci, copiii vor trebui sa isi foloseasca, din nou, imaginatia, pentru ultima proba a zilei, “Mozaic”, in cadrul careia vor trebui sa decoreze mai multe imagini utilizand…seminte.

Cei mai curajosi si mai indemanatici dintre participanti vor pleca acasa cu o multime de premii oferite de catre Polus Center si partenerii sai: Miniblu, Ecco, Debenhams, DinoLand, Domo, Andu, Deichmann, Taylor’s, Hervis, Savannah Juice&Smoothie, Divertis Shop, 7Wonders si Oszi GoKart.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!