Concurs: Doua portii din Meniul Hadean @ Irish Music Pub

Home $ Articole $ Concurs: Doua portii din Meniul Hadean @ Irish Music Pub

by | Nov 7, 2009 | Articole

Adi Hadean, un maestru bucatar cu care ne mandrim in Cluj Napoca, prepara in fiecare seara la Irish & Music Pub cateva retete exclusive de-ti lasa gura apa.

Noi le-am incercat si recomandam cu placere talentul regasit in retetele speciale de care va povestim acum si dorim sa impartasim asta si cu voi, cititorii nostri. Asadar, in fiecare vineri, aveti ocazia sa fiti invitatii lui Adi pentru a va oferi una din cele trei portii speciale din meniul de vineri.

Meniul de vineri este format din: Pui betiv cu legume la grill, Frigarui ostenite cu cartofi copti si Pui in crusta de parmezan cu sos de ciuperci si telemea fripta, dupa cum puteti observa in imaginile de mai sus. Totusi, va invitam sa aflati despre fiecare meniu din fiecare zi a saptamanii. Detalii aici.

Cum puteti castiga o cina in doi pregatita special de Adi Hadean ? Lasati mai jos un comentariu cu o poveste despre mancarea care ti-a placut cel mai mult. Castigatorii vor fi alesi in mod random insa vom tine cont si de povestile voastre ;) Fiti cu ochii pe email pentru ca joi va vom contacta ;)

Update: Concursul s-a terminat pe prima saptamana. Comentariile au fost sterse iar concursul continua 😉
Mai jos puteti vedea premiul si castigatorul concursului de saptamana trecuta care a venit tocmai din Bucuresti 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!