Poze: Kumm a lansat albumul “Far from telescopes” @ Irish & Music Pub

by | Nov 7, 2009 | Articole

Kumm au lansat albumul “Far from telescopes” @ Irish & Music Pub – 6 noiembrie 2009

Mare lansare de album vineri seara în Irish Music Pub. “Far from telescopes”, al cincilea album al trupei cu origini clujene – Kumm – a fost prezentat publicului aproape neîncăpător printr-un concert de aproximativ două ore. Din playlist nu au lipsit nici piese consacrate ale formației, “O mie de chipuri”, “Butterflies”, “Dictionary”, pe care cei prezenți le-au fredonat vers cu vers.
Alături de Kumm, pe scenă a urcat și Rosie, o tânără frumoasă, energică și extrem de talentată, devenită un fel de membru al formației în urma colaborării pe piesele “Pink Balloon” și “Beautiful Country”.
Albumul “Far from telescopes” vine cu o schimbare de sound, include, pe lângă piese de studio și trei melodii înregistrate în bucătărie, ce redau o altă față decât cea pe care o afișează trupa pe o scenă. Schimbarea vine ca un rezumat al celor 12 ani de Kumm, dar adaugă o gamă de sunete și atitudini complet noi.
După București și Timișoara, Clujul a primit cu brațele deschise trupa Kumm, oferindu-le un feedback pozitiv manifestat prin dans, țipete și mii de aplauze. În zilele ce urmează trupa va porni într-un turneu de promovare în Germania.

Articol scris de Bogdan Besliu.

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Evenimente viitoare

Fri 30

Transylvania Mountain Festival 2020 / All Mountain

20 October, 10:00 am - 15 November, 10:00 pm
Fri 30

Cluj Design Days / HOME exhibition

30 October, 12:00 pm - 8 November, 8:00 pm
Nov 02

Epidemiile Clujului – vernisaj

2 November, 3:00 pm - 5:00 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This