Poze: Kumm a lansat albumul “Far from telescopes” @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Poze: Kumm a lansat albumul “Far from telescopes” @ Irish & Music Pub

by | Nov 7, 2009 | Articole

Kumm au lansat albumul “Far from telescopes” @ Irish & Music Pub – 6 noiembrie 2009

Mare lansare de album vineri seara în Irish Music Pub. “Far from telescopes”, al cincilea album al trupei cu origini clujene – Kumm – a fost prezentat publicului aproape neîncăpător printr-un concert de aproximativ două ore. Din playlist nu au lipsit nici piese consacrate ale formației, “O mie de chipuri”, “Butterflies”, “Dictionary”, pe care cei prezenți le-au fredonat vers cu vers.
Alături de Kumm, pe scenă a urcat și Rosie, o tânără frumoasă, energică și extrem de talentată, devenită un fel de membru al formației în urma colaborării pe piesele “Pink Balloon” și “Beautiful Country”.
Albumul “Far from telescopes” vine cu o schimbare de sound, include, pe lângă piese de studio și trei melodii înregistrate în bucătărie, ce redau o altă față decât cea pe care o afișează trupa pe o scenă. Schimbarea vine ca un rezumat al celor 12 ani de Kumm, dar adaugă o gamă de sunete și atitudini complet noi.
După București și Timișoara, Clujul a primit cu brațele deschise trupa Kumm, oferindu-le un feedback pozitiv manifestat prin dans, țipete și mii de aplauze. În zilele ce urmează trupa va porni într-un turneu de promovare în Germania.

Articol scris de Bogdan Besliu.

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!