Songs for Sasha @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Songs for Sasha @ Irish & Music Pub

by | Nov 12, 2009 | Articole

Songs for Sasha @ Irish & Music Pub – miercuri, 18 noiembrie 2009, h19.30

Sasha provine dintr-o familie cu adanci legaturi si inclinatii pentru muzica.
Atat tatal sau, cat si cele 3 surori, Aurora, Tantza, si mai ales Sanda, au avut un talent rar intalnit, innascut pentru muzica. Sanda, o talentata vocalista, a fost in anii ‘80 membra a cunscutei formatii Iris, in locul celebrului Cristi Minculescu. Sasha, de asemenea cunoscut de mai toti muzicantii din Cluj, carora le asigura deseori echipamente de sonorizare, visa si planuia tot mai des in ultima vreme revenirea pe scena, el fiind si un talentat basist. In septembrie, un nefericit accident (infarct miocardic), l-a rapus. Practic a avut un stop cardio-respirator, pana la sosirea ambulantei nu avea puls si nu respira. Dupa resuscitare, a fost internat la Institulul Inimii, terapie intensiva, mai bine de 2 saptamani in coma profunda, dupa care, a dat semne de revenire, dar cu progrese abia vizibile. Actualmente e hranit prin intubatie, e monitorizat in permanenta, cu alte cuvinte e total dependent de medici si de familia, care-l ingrijeste zi si noapte. E un efort supraomenesc, atat fizic cat si financiar sa-l sustina in acest foarte lent proces de vindecare, atat pentru sotia sa, Corina, aceasta fiind nevoita sa-si prelungeasca mereu concediul medical, cat si pentru fiica Sandra (eleva la Liceul de Muzica).
La initiativa celor mai apropiati prieteni, respectiv membrii Formatiilor Semnal M, si Nightlosers, se va organiza un Concert Umanitar la Irish Music Pub, din Cluj Napoca, in data de 18 Noiembrie 2009, incepand cu orele 19:30, unde vor urca pe scena pe langa cele doua formatii mai sus amintite, si Trupa de Acoperire, Five Alive, si alti invitati surpriza.
Sunteti asteptati cu drag, ca prin donatiile noastre sa redam sansa unei familii, si al unui om deosebit, sa lupte in continuare pentru o a doua sansa.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!