Concerte, Pub

Concert Vader @ Irish & Music Pub

Concert Vader @ Irish & Music Pub – miercuri, 13 ianuarie 2010, h19.00

Trupa poloneza de death metal Vader a luat fiinta in anul 1986, fiind in prezent una dintre cele mai cunoscute formatii europene de death metal. Polonezii si-au luat numele de la Darth Vader, un personaj din Star Wars. Vader citeaza ca principala lor influenta formatia Death, de la care au preluat numeroase elemente. O caracteristica prin care Vader se remarca este vocea lui Piotr Wiwczarek, cvare iese din tiparul death metalului clasic. Primul material semnat Vader este demo-ul Morbid Reich, aparut in 1990. In ciuda productiei relativ slabe, materialul s-a vandut in 10 mii de exemplare. Piesele de pe acest demo vor fi incluse ulterior pe albumul The Ultimate Incantation ce apare in 1993 la Earache Records. In 1998, Vader semneaza un contract cu casa de discuri Metal Blade Records. Ultimul album de studio Vader, Impressions in Blood, a aparut in 2006 la Regain Records.
Trupa poloneza a declarat intr-un interviu recent ca nu isi va schimba stilul niciodata pentru a deveni o formatie mai accesibila, chiar daca acest lucru le-ar aduce mai multa notorietate decat in prezent.

Componenta:
Piotr “Peter” Wiwczarek – chitara, voce
Maurycy “Mauser” Stefanowicz – chitara
Marcin “Novy” Nowak – bass
Dariusz “Daray” Brzozowski – tobe

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm
Thu 17

Muzică live: Timeless

17 January, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC