Adrian Eftimie @ Club Obsession

Home $ Articole $ Adrian Eftimie @ Club Obsession

by | Jan 10, 2010 | Articole

Friday Night Clubbing cu Adrian Eftimie DJ Kool @ Club Obsession – vineri, 19 februarie 2010

Adrian Eftimie – #1 DJ in Romania conform Nights.ro Awards 2009 – un alt DJ des regasit prin cluburile clujene isi anunta revenirea in Obsession.
Eftimie, cunoscut pentru primul post de radio pirat din tara, a devenit, in perioada ’97 – 2000, prezentator-producator la Radio 21, continuand ulterior cu Radio Star Bucurest iar apoi cu Kiss FM iar in prezent fiind DJ One FM avand emisiune in fiecare joi de la ora 21.00
Adrian Eftimie a trecut si granitele tarii vizitand cluburi renumite din Londra sau New York, insa prezenta sa in tara nu are cum sa nu fie remarcata, in prezent fiind unul dintre cei mai cautati DJ, avand multe date din calendar booked.
Amintim proiectul “2 crazy bastards”, realizat impreuna cu Rosario Internullo, care a luat nastere la radio sub forma de emisiune urmand ca apoi sa ajunga concept de party, castigand chiar locul 1 la Nights Awards pe aceasta tema. Din pacate proiectul nu se mai continua in prezent din cauza unor certuri intre cei doi DJ, dupa cum se zvoneste.

Se pare ca a avut loc o mica schimbare in program iar invitatul special pentru vineri, 19 februarie 2010, va fi DJ Kool.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!